Hörselskydd med bluetooth

Förutom att stoppa bullerljud kan moderna hörselkåpor ha inbyggda tekniska lösningar för musik, radio och medhörning. Du kan ganska enkelt hitta dessa bland tipsen här nedan då de har mikrofoner fastmonterade på sig.

Vill du ha inbyggd radio eller bluetooth för att koppla mot din mobil? Då kan du ta emot samtal eller ljud från en smartphone utan att behöva ta av dig hörselskydden. Ett märke som dominerar och har det mesta är Peltor hörselkåpor.

Populära hörselskydd med bluetooth

 • Hörselskydd ZEKLER 412RDB Bluetooth

  Hörselskydd ZEKLER 412RDB Bluetooth
  Hörselskydd med inbyggd FM stereo radio, bluetooth, AUX, nivåberoende medhörning, bommikrofon, dämpningsnivå 2. Inkl laddare och batteri.
 • Hygiensats hy82

  Hygiensats hy82
  3m peltor ws alert™ xpi är hörselkåpor med bullerdämpande mikrofon och den allra senaste bluetooth multipoint tekniken. Du kan via bluetooth multipoint ansluta en eller två mobiltelefoner till din ws alert xpi. Ws alert xpi har den senaste versionen
 • Vindskydd till bommikrofon

  Vindskydd till bommikrofon
  Komfortabla hörselkåpor inkl batteri och laddare med inbyggd fm stereo radio, nivåberoende medhörning och bluetooth® trådlös teknologi för anslutning till telefon och för att strömma musik. Musikströmning pausar och fm radio sänks vid inkommande samtal, a
 • Hörselskydd, WS Alert XP - Peltor

  Hörselskydd, WS Alert XP - Peltor
  Denna version har uppgraderats från den välkända Peltor WS Alert med nya funktioner som ny radiokrets (2G krets) och ny antenn för säker och stabil radio-mottagning. Via Bluetooth talar du obehindrat&hellip:

Fler tips på hörselskydd med bluetooth

 • Hörselkåpor-headset 31 dB 3M Peltor MT15H7BWS6-111 1 st

  Hörselkåpor-headset 31 dB 3M Peltor MT15H7BWS6-111 1 st
  3M™ PELTOR™ WS™ Protac XPI Bluetooth® hörselskyddsheadset är utrustat med ljudnivårelaterade mikrofoner för att säkerställa att bakgrundsljud avbildas och för att kommunicera i miljöer med låga...
 • Peltor Headset WS Alert XPI, app, hjälmfäste

  Peltor Headset WS Alert XPI, app, hjälmfäste
  3M PELTOR WS ALERT XPI, app, Headset med hjälmfäste Ett högdämpande hörselskydd som kan ansluta upp till två Bluetooth-aktiverade enheter, till exempel en mobiltelefon och en kommunikationsradio.&hellip:
 • Zekler Hörselkåpa 412RDB

  Zekler Hörselkåpa 412RDB
  Zekler 412RDB Komfortabla hörselkåpor med inbyggd FM stereo radio, nivåberoende medhörning och Bluetooth trådlös teknologi för anslutning till telefon och för att strömma musik. Musikströmning&hellip:
 • Hörselkåpor-headset 35 dB 3M Peltor WS ALERT XPI MRX21P3E3WS6-ACK 1 st

  Hörselkåpor-headset 35 dB 3M Peltor WS ALERT XPI MRX21P3E3WS6-ACK 1 st
  The 3M™ PELTOR™ WS™ ProTac XPI hörselskydd med Bluetooth®och umgebungshorfunktion för skyddade uteplatser wahrnnehmung av bakgrundsljud i alla situationer. Uppfattning av varningssignaler och...
 • Peltor Headset WS Alert XPI, app, hjässbygel

  Peltor Headset WS Alert XPI, app, hjässbygel
  3M PELTOR WS ALERT XPI, app, Headset med hjässbygel Ett högdämpande hörselskydd som kan ansluta upp till två Bluetooth-aktiverade enheter, till exempel en mobiltelefon och en kommunikationsradio.Det&hellip:
 • Hellberg Safety Hellberg Xstream LD hörselkåpa med Bluetooth & Bommikrofon

  Hellberg Safety Hellberg Xstream LD hörselkåpa med Bluetooth & Bommikrofon
  Hellberg Xstream LD hörselkåpa med Bluetooth &:amp"
 • Hörselkåpor 31 dB Uvex 2640001 1 st

  Hörselkåpor 31 dB Uvex 2640001 1 st
  Aktiv Bluetooth-hörselkåpa Uvex Axess oneOBS! Vi beklagar att vi inte har hunnit översätta denna produkttext. Texten nedan är maskinöversatt från tyska....

Push to Listen hörselkåpor för medhörning

Peltor WS Alert XPI är ett exempel på hörselkåpor som har många inbyggda funktioner. En av de är Push to Listen som gör att man med en dubbeltryckning på hörselskyddet aktiverar medhörningen.

Då sänks ljuden som streamas via bluetooth ner så att du kan höra vad kollegor runt omkring dig säger. Det är praktiskt då man slipper lyfta av och på kåporna stup i kvarten. Det finns många andra tillverkare och modeller av hörselskydd med aktiv medhörning.