Hörselskydd med medhörning

Att stänga ute ljud och buller är viktigt i bra hörselskydd. Aktiv medhörning är en smart funktionalitet för att höra viktiga ljud. Det kan röra sig om kollegor som pratar med dig eller varningssignaler som du måste uppmärksamma.

Aktiv medhörning kan förstärka vissa ljud men blockera skadliga ljud över en viss dB. Man kallar detta för nivåberoende aktiv medhörning. Passiva hörselskydd blockerar taligenkänning med upp till 70% i bullriga miljöer. Aktiva medhörningskåpor tar inte bort talade ljud i samma omfattning.

Populära hörselskydd med medhörning

 • Hörselskydd Peltor LiteCom Plus inkl Laddkit

  Hörselskydd Peltor LiteCom Plus inkl Laddkit
  Avancerade hörselskydd med Inbyggd kommunikationsradio, stöd för 8 kanaler och 121 underkanaler. Medhörning, dynamisk mikrofon. Levereras med laddare.
 • Hörselskydd ZEKLER 412RDB Bluetooth

  Hörselskydd ZEKLER 412RDB Bluetooth
  Hörselskydd med inbyggd FM stereo radio, bluetooth, AUX, nivåberoende medhörning, bommikrofon, dämpningsnivå 2. Inkl laddare och batteri.
 • Hörselskydd ZEKLER 412RD

  Hörselskydd ZEKLER 412RD
  Hörselkåpor med inbyggd FM stereo radio och nivåberoende medhörning. AUX ingång. Dämpningsnivå lever 2. 3.5 nn stereokontakt ingår.
 • Vindskydd till bommikrofon

  Vindskydd till bommikrofon
  Komfortabla hörselkåpor inkl batteri och laddare med inbyggd fm stereo radio, nivåberoende medhörning och bluetooth® trådlös teknologi för anslutning till telefon och för att strömma musik. Musikströmning pausar och fm radio sänks vid inkommande samtal, a

Fler tips på hörselskydd med medhörning

 • Hörselskydd, Alert M2RX7A - Peltor

  Hörselskydd, Alert M2RX7A - Peltor
  Hörselskydd medhörning, aktiv volymkontroll och radio som ger ett effektivt skydd mot skadligt buller. Samtidigt är det extra säkert, tack vare funktionen aktiv volymreglering som dämpar höga ljud&hellip:
 • Peltor Hörselskydd SportTac

  Peltor Hörselskydd SportTac
  Hörselskydd Peltor SportTac Nivåberoende medhörning avsett för jakt och skytte. Litet, kompakt, hopfällbart och med stålbygel. Uppfattar och lokaliserar svaga ljud på ett effektivt sätt. Digital&hellip:
 • Zekler Hörselkåpa 412RDB

  Zekler Hörselkåpa 412RDB
  Zekler 412RDB Komfortabla hörselkåpor med inbyggd FM stereo radio, nivåberoende medhörning och Bluetooth trådlös teknologi för anslutning till telefon och för att strömma musik. Musikströmning&hellip:

Hörselkåpor med medhörning eller kommunikationsradio?

Ett annat sätt att kunna kommunicera med andra på en bullrig plats är genom kommunikationsradio. Det kräver ju dock att ni kopplar ihop er med varandra på något sätt, mobiltelefon eller radiokommunikation. Fördelen är att ni kan vara längre ifrån varandra och jobba med saker.

Fördelen med aktiv medhörning är att du kan uppfatta talat ljud från alla personer som närmar sig dig. De behöver inte ringa dig eller använda komradio för att få kontakt.