Zekler verktyg

 • HÖRSELKÅPA 402 ZEKLER Beijerbygg Byggmaterial

  HÖRSELKÅPA 402 ZEKLER Beijerbygg Byggmaterial
 • HÖRSELPROPP 802 L 200 PAR ZEKLER Beijerbygg Byggmaterial

  HÖRSELPROPP 802 L 200 PAR ZEKLER Beijerbygg Byggmaterial
 • HÖRSELKÅPA 412D ZEKLER Beijerbygg Byggmaterial

  HÖRSELKÅPA 412D ZEKLER Beijerbygg Byggmaterial
 • HÖRSELPROPP 802L 20 ST ZEKLER Beijerbygg Byggmaterial

  HÖRSELPROPP 802L 20 ST ZEKLER Beijerbygg Byggmaterial
 • HÖRSELPROPP 922 L ZEKLER Beijerbygg Byggmaterial

  HÖRSELPROPP 922 L ZEKLER Beijerbygg Byggmaterial
 • Öronproppar Zekler 922 l

  Öronproppar Zekler 922 l
  Ørepropper Zekler 922 l erbjuder högklassigt hörselskydd med optimal komfort. Designade för att minska skadligt buller och förbättra arbetsmiljön. De är lätta att använda, passar perfekt i öronen och är idealiska för långvarigt bruk. Perfekt för industriella miljöer eller platser med höga ljudnivåer.
 • Dispenser för Zekler öronproppar

  Dispenser för Zekler öronproppar
  Dispenser för Zekler öronproppar är en praktisk lösning för snabb och enkel tillgång till öronproppar. Den hållbara designen gör den idealisk för användning i arbetsmiljöer där hörselskydd är nödvändigt. Den är enkel att fylla på och säkerställer att öronpropparna hålls rena och tillgängliga.
 • Reservproppar Zekler 901 påse 10 st.

  Reservproppar Zekler 901 påse 10 st.
  Reservepropper Zekler 901 är en påse med 10 st. ersättningsproppar designade för hörselskydd. De erbjuder effektivt skydd och komfort för användaren. Lätt att byta ut och idealiska för användning i miljöer med hög ljudnivå. Se till att alltid ha fräscha proppar till hands för bästa hörselskydd.
 • 412 RDB Bluetooth Hörselskydd Zekler

  412 RDB Bluetooth Hörselskydd Zekler
  412 RDB Bluetooth Høreværn från Zekler kombinerar högklassigt hörselskydd med avancerad Bluetooth-teknologi. Perfekt för både arbete och fritid, tillåter dig att lyssna på musik eller svara på samtal samtidigt som du skyddar din hörsel från skadligt buller. Bekväm design för långvarigt bruk.
 • Bygelhörselskydd Zekler 901

  Bygelhörselskydd Zekler 901
  Zekler 901 är ett högpresterande bøjlehøreværn designat för optimal hörselskydd och komfort. Med sin justerbara båge och lättviktiga konstruktion erbjuder det effektiv bullerreducering för användning i olika arbetsmiljöer. Den är idealisk för professionella som behöver pålitligt skydd mot skadliga ljudnivåer.
 • Vindskydd för bommikrofon på hörselskydd

  Vindskydd för bommikrofon på hörselskydd
  Vindskydd för bommikrofon på hörselskydd är utformad för att minska vindbrus och säkerställa klar kommunikation i blåsiga miljöer. Perfekt för yrkesverksamma som behöver ha sina händer fria samtidigt som de kommunicerar tydligt genom sitt hörselskydd. Enkel att installera och kompatibel med de flesta hörselskydd med mikrofon.
 • Återuppladdningsbart batteri LR6NM för Zekler och Peltor

  Återuppladdningsbart batteri LR6NM för Zekler och Peltor
  Genopladeligt batteri LR6NM är designat för Zekler och Peltor enheter. Detta batteri erbjuder hållbar och långvarig energi, perfekt för de som söker en miljövänlig lösning. Med dess höga kapacitet säkerställs att dina enheter förblir laddade och redo att användas närhelst du behöver dem.
 • Hygienset Zekler HK3B

  Hygienset Zekler HK3B
  Hygiejnesæt zekler hk3b är ett hygienkit designat för personligt skydd och renlighet. Det innehåller nödvändiga artiklar som hjälper till att upprätthålla god hygien i olika situationer. Perfekt för användning både i hemmet och på jobbet för att säkerställa renhet och minska spridningen av bakterier och virus.
 • Hörselskydd Zekler 412rd

  Hörselskydd Zekler 412rd
  Høreværn Zekler 412rd är ett toppmodernt hörselskydd designat för att erbjuda maximalt skydd och komfort. Med dess avancerade ljudreduktionsteknik och bekväma passform, är det perfekt för användning i bullriga miljöer. Lätt och hållbart, detta hörselskydd säkerställer effektivt ljudisolering samtidigt som det är bekvämt för långvarig användning.
 • Hörselskydd Zekler 402

  Hörselskydd Zekler 402
  Høreværn Zekler 402 är ett högkvalitativt hörselskydd designat för optimal komfort och effektivitet. Denna modell erbjuder överlägsen bullerreducering, vilket gör den idealisk för användning i bullriga miljöer. Den lätta designen och de justerbara funktionerna säkerställer en personlig passform för långvarig användning.
 • HÖRSELKÅPA 412R ZEKLER Beijerbygg Byggmaterial

  HÖRSELKÅPA 412R ZEKLER Beijerbygg Byggmaterial
 • HÖRSELKÅPA HJÄSSBYGEL ZEKLER SONIC 550 Beijerbygg Byggmaterial

  HÖRSELKÅPA HJÄSSBYGEL ZEKLER SONIC 550 Beijerbygg Byggmaterial
  SONIC 550
 • HÖRSELKÅPA 412RD ZEKLER Beijerbygg Byggmaterial

  HÖRSELKÅPA 412RD ZEKLER Beijerbygg Byggmaterial
 • HÖRSELKÅPA 412RDB ZEKLER Beijerbygg Byggmaterial

  HÖRSELKÅPA 412RDB ZEKLER Beijerbygg Byggmaterial
 • HÖRSELKÅPA 401H ZEKLER Beijerbygg Byggmaterial

  HÖRSELKÅPA 401H ZEKLER Beijerbygg Byggmaterial
 • HÖRSELKÅPA 401 ZEKLER Beijerbygg Byggmaterial

  HÖRSELKÅPA 401 ZEKLER Beijerbygg Byggmaterial
 • HÖRSELKÅPA 412RDBH ZEKLER Beijerbygg Byggmaterial

  HÖRSELKÅPA 412RDBH ZEKLER Beijerbygg Byggmaterial
 • HÖRSELKÅPA HJÄSSBYGEL ZEKLER SONIC 540 Beijerbygg Byggmaterial

  HÖRSELKÅPA HJÄSSBYGEL ZEKLER SONIC 540 Beijerbygg Byggmaterial
  SONIC 540
 • HÖRSELKÅPA HJÄLMFÄSTE ZEKLER SONIC 550H Beijerbygg Byggmaterial

  HÖRSELKÅPA HJÄLMFÄSTE ZEKLER SONIC 550H Beijerbygg Byggmaterial
  SONIC 550H
 • HÖRSELKÅPA 412RDB ZEKLER PAKET INKL BATTERI LADDARE Beijerbygg Byggmaterial

  HÖRSELKÅPA 412RDB ZEKLER PAKET INKL BATTERI LADDARE Beijerbygg Byggmaterial
 • HÖRSELKÅPA 402H ZEKLER Beijerbygg Byggmaterial

  HÖRSELKÅPA 402H ZEKLER Beijerbygg Byggmaterial
 • HÖRSELKÅPA 403H ZEKLER Beijerbygg Byggmaterial

  HÖRSELKÅPA 403H ZEKLER Beijerbygg Byggmaterial
 • Zekler isskruvhållare komplett

  Zekler isskruvhållare komplett
  Zekler hovedbøjle komplet är en högkvalitativ hörselskyddsutrustning designad för att erbjuda optimalt skydd i bullriga miljöer. Den är bekväm att bära under långa perioder och justerbar för att passa olika huvudstorlekar. Idealisk för industriell användning, garanterar den effektiv dämpning av skadliga ljudnivåer och förbättrar arbetsplatssäkerheten.
 • HÖRSELKÅPA HJÄLMFÄSTE ZEKLER SONIC 540H Beijerbygg Byggmaterial

  HÖRSELKÅPA HJÄLMFÄSTE ZEKLER SONIC 540H Beijerbygg Byggmaterial
  SONIC 540H
 • 412RDBH Zekler Hörselskydd med Bluetooth för Hjälm

  412RDBH Zekler Hörselskydd med Bluetooth för Hjälm
  412RDBH Zekler høreværn med Bluetooth för hjälm kombinerar skydd och teknik. Detta hörselskydd har inbyggd Bluetooth, vilket låter dig ansluta till din smartphone för musik och samtal, samtidigt som det effektivt skyddar dina öron från skadligt buller. Perfekt för användning med hjälm på arbetsplatsen.
 • 412 RH Hörselskydd Zekler

  412 RH Hörselskydd Zekler
  412 RH Høreværn Zekler erbjuder överlägsen hörselskydd och komfort. Den är lätt och har justerbara kåpor för en passform som passar alla. Med den senaste teknologin dämpar den skadliga ljudnivåer effektivt samtidigt som den tillåter kommunikation. Idealisk för arbete i bullriga miljöer.
 • Öronproppar Zekler 802 S

  Öronproppar Zekler 802 S
  Ørepropper Zekler 802 S är utformade för att erbjuda högklassigt hörselskydd med en bekväm passform. De minimerar effektivt skadligt buller samtidigt som de tillåter genomlyssning av omgivningssamtal och varningar. Perfekt för arbetsplatser med hög ljudnivå. Lätta att använda och tillverkade med användarkomfort i åtanke.
 • Hörselskydd Zekler 403

  Hörselskydd Zekler 403
  Høreværn Zekler 403 är ett högpresterande hörselskydd designat för maximal komfort och effektivitet. Med sina kompakta och lätta egenskaper, erbjuder den utmärkt bullerreducering i krävande miljöer. Perfekt för industriellt bruk, där kvalitetskydd är av yttersta vikt. Användarvänlig och hållbar, Zekler 403 säkerställer optimal användarupplevelse.
 • Öronproppar Zekler 802L 10-pack

  Öronproppar Zekler 802L 10-pack
  Ørepropper Zekler 802L är av hög kvalitet för att skydda hörseln. I detta 10-pack får du bekväma och effektiva öronproppar designade för att minska buller på arbetsplatser eller under högljudda aktiviteter. De är enkla att använda och ger utmärkt bullerreducering, vilket gör dem idealiska för långvarigt bruk.
 • Komfortring Zekler CR1

  Komfortring Zekler CR1
  Komfortring Zekler CR1 är en användarvänlig produkt designad för att öka bärande komforten för hörselskydd. Genom att tillhandahålla extra dämpning, minskar den tryck och irritation vid långtidsanvändning. Idealisk för yrkesmässig användning i bullriga miljöer, förbättrar den helhetsupplevelsen av att bära hörselskydd.
 • Öronproppar Zekler 802L påfyllnad

  Öronproppar Zekler 802L påfyllnad
  Zekler 802L Refill är en påfyllningsförpackning för öronproppar anpassade för Zekler hörselskyddsprodukter. Innehåller mjuka, komfortabla öronproppar som effektivt dämpar skadligt buller, vilket gör dem idealiska för arbetsplatser med höga ljudnivåer. Ett utmärkt val för att bibehålla hygien och skydd över tid.
 • Öronproppar Zekler 802L

  Öronproppar Zekler 802L
  Ørepropper Zekler 802L är högkvalitativa hörselskydd designade för optimal komfort och effektivt brusreducering. De tillhandahåller enastående ljudisolering i bullriga miljöer samtidigt som de är lätta att använda och bära under långa perioder. Perfekt för arbetsplatser med höga ljudnivåer eller för fritidsaktiviteter.
 • Öronproppar Zekler 802s refill, 600 st.

  Öronproppar Zekler 802s refill, 600 st.
  Ørepropper Zekler 802s Refill är en förpackning med 600 stycken högkvalitativa öronproppar designade för optimalt hörselskydd. De är idealiska för användning i miljöer med hög ljudnivå, erbjuder bekväm passform och är lätta att använda. Ett utmärkt val för arbetsplatser som kräver kontinuerligt hörselskydd.
 • Hygienset Zekler

  Hygienset Zekler
  Hygiejnesæt Zekler är ett omfattande renlighetskit designat för personligt skydd. Det inkluderar handskar, munskydd, desinfektionsmedel och andra väsentliga artiklar för att bibehålla högsta möjliga hygienstandard. Perfekt för användning i olika arbetsmiljöer för att skydda mot smuts och bakterier. Säkerställ din renlighet med Zekler.
 • Zekler 412rdb Hörselskydd med Bluetooth, Batteri + Laddare Inkl.

  Zekler 412rdb Hörselskydd med Bluetooth, Batteri + Laddare Inkl.
  Zekler 412rdb är ett hörselskydd med Bluetooth-funktion, inklusive batteri och laddare. De ger utmärkt skydd mot buller samtidigt som de låter dig strömma musik eller ta emot samtal trådlöst. Med bekväm design kan du bära dem under långa perioder utan obehag.
 • Hörselskydd för hjälmmontering Zekler 412SH

  Hörselskydd för hjälmmontering Zekler 412SH
  Zekler 412SH är ett högkvalitativt hörselskydd för montering på hjälm, designat för att erbjuda överlägsen ljudisolering. Den är lätt och bekväm att bära, vilket gör den till ett utmärkt val för långvarig användning. Perfekt för yrkesmässiga miljöer där bullerskydd är avgörande.
 • Hörselskydd Zekler 412d

  Hörselskydd Zekler 412d
  Høreværn Zekler 412D är ett avancerat hörselskydd utformat för att erbjuda exceptionell ljudreducering samtidigt som det garanterar komfort vid långvarig användning. Det är idealiskt för arbetsplatser med höga ljudnivåer, utrustat med mjuka kåpor och lättanpassade huvudband som säkerställer både skydd och användarvänlighet.
 • Öronproppar Zekler 802s 10-pack

  Öronproppar Zekler 802s 10-pack
  Ørepropper Zekler 802S är utmärkta för att skydda hörseln i bullriga miljöer. Denna förpackning innehåller 10 par, designade för komfort och effektivt ljudisolering. De är lätta att använda och passar de flesta öron. Perfekta för arbetsplatser eller aktiviteter där hörselskydd är viktigt.
 • Hörselskydd Zekler 412dh

  Hörselskydd Zekler 412dh
  Høreværn Zekler 412dh är ett högkvalitativt hörselskydd utformat för maximal komfort och effektivitet. Den erbjuder avancerad ljudreduceringsteknik som skyddar användarens hörsel i bullriga miljöer. Med dess justerbara huvudband och mjuka kuddar säkerställs en bekväm passform under långa perioder. Idealisk för arbetsplatser med höga ljudnivåer.
 • Hörselskydd Zekler 412rdh

  Hörselskydd Zekler 412rdh
  Høreværn Zekler 412RDH är avancerade hörselskydd som erbjuder utmärkt bullerreducering och komfort. Designade med robusta material och mjuka kuddar som säkerställer optimal användarupplevelse under långa perioder. Idealiska för industriell användning och arbetsplatser med höga ljudnivåer. Skydda din hörsel effektivt med Zekler 412RDH.
 • HÖRSELKÅPA 412RDH ZEKLER Beijerbygg Byggmaterial

  HÖRSELKÅPA 412RDH ZEKLER Beijerbygg Byggmaterial