Teng tools verktyg

 • Verktygsväska ryggsäck TCSB

  Verktygsväska ryggsäck TCSB
  Værktøjstaske rygsæk TCSB är en idealisk lösning för hantverkare på språng. Den kombinerar ryggsäckens bärkomfort med en verktygsväskas organisatoriska förmåga. Tillverkad med hållbara material, flera fack för verktygsförvaring och justerbara axelremmar, är den perfekt för yrkesverksamma som behöver ha sina verktyg organiserade och lätt tillgängliga.
 • Mutterdragare 3/4 kom. arwc34

  Mutterdragare 3/4 kom. arwc34
  Møtrikspænder 3/4 kom. arwc34 är ett högkvalitativt verktyg designat för att ge exakt och pålitlig åtdragning av muttrar. Idealisk för professionella hantverkare, erbjuder denna robusta och hållbara nyckel med 3/4 tum storlek enkel hantering och effektivitet i olika arbetsmiljöer.
 • Mutterdragare 1 rak arwm11s

  Mutterdragare 1 rak arwm11s
  Møtrikspænder 1 raka armw11s är ett kvalitetsverktyg designat för effektiv och precisionstillämpning vid åtdragning av muttrar. Dess raka arm ger utmärkt hävstångseffekt, vilket gör arbetet lättare. Tillverkad av hållbara material, är den perfekt för både professionellt och hemanvändning. En måste-ha i varje verktygslåda.
 • Mutterdragare 3/8 ARWM38

  Mutterdragare 3/8 ARWM38
  Møtrikspænder 3/8 ARWM38 är ett högkvalitativt verktyg utformat för att ge precision och hållbarhet när du arbetar med muttrar och bultar. Dess 3/8-tums storlek gör det idealiskt för många olika projekt, och den robusta konstruktionen säkerställer långvarig användning. Ett måste för alla verktygslådor.
 • Mutterdragare 1/2 mini arwm12m

  Mutterdragare 1/2 mini arwm12m
  Møtrikspænder 1/2 mini arwm12m är ett kompakt och effektivt verktyg, utformad för att underlätta arbetet med att spänna och lossa muttrar. Dess lilla storlek gör den idealisk för trånga utrymmen, samtidigt som dess högkvalitativa konstruktion säkerställer långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda i alla situationer.
 • Mutterdragare 3/8 kom. arwc38

  Mutterdragare 3/8 kom. arwc38
  Møtrikspænder 3/8 kom. arwc38 är ett högkvalitativt verktyg designat för exakt och effektiv åtdragning av muttrar. Perfekt för både professionella och hemanvändare, dess 3/8 kompatibilitet säkerställer bred användbarhet. Robust och pålitlig, detta verktyg är ett måste i varje verktygslåda.
 • Mutterdragare 1/2 kom. arwc12

  Mutterdragare 1/2 kom. arwc12
  Møtrikspænder 1/2 kom. arwc12 är ett högkvalitativt handverktyg designat för att erbjuda precision och hållbarhet. Perfekt för både professionella och DIY-entusiaster, detta verktyg gör det enkelt att spänna och lossa muttrar med dess 1/2 tums kompatibilitet. En oumbärlig komponent i varje verktygslåda.
 • TCMM491N Verktygsvagn Tengtools 491 delar

  TCMM491N Verktygsvagn Tengtools 491 delar
  TCMM491N verktygsvagn från Tengtools med 491 delar är den ultimata lösningen för förvaring och organisation av dina verktyg. Den robusta vagnen är utrustad med lådor som smidigt glider ut och erbjuder enkelt tillgång till alla verktyg. Perfekt för professionella mekaniker och hemmafixare.
 • TCMM1001N Verktygsvagn 1001 delar från Tengtools

  TCMM1001N Verktygsvagn 1001 delar från Tengtools
  TCMM1001N Værktøjsvogn från Tengtools är ett heltäckande verktygssats med 1001 delar, perfekt för professionella och hobbymekaniker. Vagnen kombinerar hållbarhet med organiserad förvaring, vilket gör det lätt att hitta rätt verktyg. Den innehåller allt från skiftnycklar till skruvdragare, organiserade i ett lättåtkomligt system.
 • Verktygsvagn Teng Tools TCW807N

  Verktygsvagn Teng Tools TCW807N
  Værktøjsvogn Teng Tools TCW807N är en högkvalitativ verktygsvagn designad för professionella användare. Med sina sju lådor på kullager, erbjuder den gott om utrymme för verktygsförvaring. Lådorna är låsbara för ökad säkerhet och vagnen har kraftiga hjul för enkel förflyttning. Perfekt för verkstaden.
 • Extra stor verktygsvagn från Tengtools med 569 delar

  Extra stor verktygsvagn från Tengtools med 569 delar
  Ekstra stor verktygsvagn från Tengtools med 569 delar. Denna omfattande uppsättning innehåller ett brett urval av verktyg, organiserade i en robust och rymlig vagn. Perfekt för professionella mekaniker och entusiaster som behöver en pålitlig och omfattande lösning för alla typer av reparations- och underhållsarbeten.
 • Stor verktygsvagn Tengtools TCMM1055N - 1055 delar

  Stor verktygsvagn Tengtools TCMM1055N - 1055 delar
  Stor verktygsvagn från Tengtools, modell TCMM1055N, innehåller 1055 delar. En omfattande samling verktyg för olika arbetsbehov, allt organiserat i en robust och praktisk vagn med flera lådor för enkel åtkomst och översikt. Perfekt för professionella mekaniker och händiga hemmafixare som värdesätter ordning och kvalitet.
 • TCMM715N verktygsvagn med 715 delar Tengtools verktyg

  TCMM715N verktygsvagn med 715 delar Tengtools verktyg
  TCMM715N Værktøjsvogn från Tengtools inkluderar 715 delar av högkvalitativa verktyg. Perfekt för professionella mekaniker och DIY-entusiaster som behöver en omfattande samling verktyg organiserad och lättillgänglig. Denna robusta vagn säkerställer att alla dina verktyg är på rätt plats när du behöver dem.
 • 282 delars Tengtools verktygsvagn TCM282

  282 delars Tengtools verktygsvagn TCM282
  282-delars Tengtools verktygsvagn TCM282 erbjuder en omfattande samling verktyg för professionella och hemmabruk. Denna robusta vagn inkluderar allt från nycklar och tänger till skruvmejslar och hylsor, organiserat i en lättillgänglig design. Perfekt för de som behöver ett brett utbud av verktyg ordentligt förvarade.
 • EVA verktygsvagn Teng Tools m. 333 delar

  EVA verktygsvagn Teng Tools m. 333 delar
  EVA verktygsvagn från Teng Tools med 333 delar är den ultimata lösningen för alla dina verktygsbehov. Denna högkvalitativa, robusta vagn är fullpackad med ett brett utbud av handverktyg, organiserade i EVA-skum för enkel åtkomst och översikt. Perfekt för professionella och DIY-entusiaster.