Red Rooster verktyg

 • Mutterdragare rri-18-1/2

  Mutterdragare rri-18-1/2
  Møtrikspænder RRI-18-1/2 är ett högkvalitativt verktyg designat för att ge enkel och effektiv åtdragning av muttrar. Dess robusta konstruktion garanterar långvarig prestanda, medan den ergonomiska designen säkerställer bekväm användning. Perfekt för professionella och hemmafixare som kräver precision och pålitlighet i sitt arbete.
 • Mutterdragare rr-18n t-1/2

  Mutterdragare rr-18n t-1/2
  Møtrikspænder rr-18n t-1/2 är ett kraftfullt verktyg designat för att enkelt och effektivt spänna och lossa muttrar. Dess robusta konstruktion och t-1/2 anpassning gör den idealisk för professionella mekaniker och DIY-entusiaster som kräver pålitlig prestanda i olika arbetsmiljöer.
 • Bandslipmaskin RRG-3630

  Bandslipmaskin RRG-3630
  Båndslibemaskinen RRG-3630 är en kraftfull och mångsidig enhet utformad för effektiv slipning och formning av material. Med dess justerbara bandhastighet och robusta konstruktion, är den perfekt för både professionella och hobbysnickare som söker precision och hållbarhet i deras arbete.
 • Mutterdragare RRI-24-3/4

  Mutterdragare RRI-24-3/4
  Møtrikspænder rri-24-3/4 är ett kraftfullt verktyg designat för att dra åt och lossa muttrar med precision. Dess robusta konstruktion säkerställer långvarig hållbarhet, medan den ergonomiska designen garanterar bekväm användning. Perfekt för industriella applikationer, underhållsarbete och mer, detta verktyg är en oumbärlig resurs för proffs.