Rapid verktyg

 • Klammerpistol Rapid.

  Klammerpistol Rapid.
  Kraftig häftpistol med tryckluftsdrift för enkel hantering vid jobb som kräver många repetitioner. PS111 skjuter bredtrådsklammer upp till 16 mm och lämpar sig för applikationer såsom isolering, plastolie och wellförpackningar m.m. Pistolens förlängda nos underlättar precisionsarbete i trånga utrymmen nära väggar och regelverk. Häftpistolen är välbalanserad med låg vikt tack vare verktygskroppen i magnesium. PS111 har snabbladdat magasin samt frontöppning för att rengöra pistolen vid behov. Nosskydd i gummi hjälper till att skydda materialet från märken. Luftutblås går att reglera 360° för att hålla bort smuts från arbetsytan.
 • Klammerpistol PS101

  Klammerpistol PS101
  Klammepistolen PS101 är ett robust verktyg designat för effektiv fastsättning av material genom klammer. Perfekt för både hantverksprojekt och professionellt bruk, den erbjuder justerbar slagstyrka och enkel laddningsmekanism. Med dess ergonomiska design säkerställs bekväm användning även under långa arbetspass. Idealisk för trä, tyg och andra material.
 • KLAMMERPISTOL PS111 Beijerbygg Byggmaterial

  KLAMMERPISTOL PS111 Beijerbygg Byggmaterial
 • Klammer-/dyckertpistol pbs151

  Klammer-/dyckertpistol pbs151
  PBS151 klamme/dykkerpistol är ett mångsidigt verktyg för professionella och DIY-projekt. Den hanterar både klammer och dyckert, vilket gör den idealisk för möbeltapetsering, trälister och mycket mer. Med sin robusta design och enkel användning blir varje arbete smidigare. Ett måste i verktygslådan.