Peltor verktyg

 • Hörselskydd Peltor LiteCom Plus inkl Laddkit

  Hörselskydd Peltor LiteCom Plus inkl Laddkit
  Avancerade hörselskydd med Inbyggd kommunikationsradio, stöd för ...
 • Hörselkåpa Worktunes Pro HRXS220A

  Hörselkåpa Worktunes Pro HRXS220A
 • Hörselskydd PELTOR Optime III Hi-Viz H540A-461-GB

  Hörselskydd PELTOR Optime III Hi-Viz H540A-461-GB
  Hörselskydd med hög signalfärg, anpassad för vägarbeten och bygga...
 • Hörselskydd PELTOR Optime III Svart H540A-411-SV

  Hörselskydd PELTOR Optime III Svart H540A-411-SV
  Testvinnande hörselskydd från Peltor. Mycket bekväma, bra passfor...
 • Hörselskydd Peltor LiteCom MT53H7A4400

  Hörselskydd Peltor LiteCom MT53H7A4400
  Hörselskydd med inbyggd kommunikationsradio. Stöd för 8 kanaler o...
 • Hörselskydd PELTOR Optime III P3E H540P3E-413-SV

  Hörselskydd PELTOR Optime III P3E H540P3E-413-SV
  Optime IIIP3E med hjälmfäste. Extra ljuddämpande för både låga oc...
 • Hörselskydd Peltor X2A

  Hörselskydd Peltor X2A
 • Hörselkåpor m. radio och medhörning Alert M2RX7A2-01

  Hörselkåpor m. radio och medhörning Alert M2RX7A2-01
 • HÖRSELPROPP CABOFLEX 600 M BYGEL

  HÖRSELPROPP CABOFLEX 600 M BYGEL
 • Hörselskydd, WS Alert XP - Peltor

  Hörselskydd, WS Alert XP - Peltor
  Denna version har uppgraderats från den välkända Peltor WS Alert med nya funktioner som ny radiokrets (2G krets) och ny antenn för säker och stabil radio-mottagning. Via Bluetooth talar du obehindrat?
 • HÖRSELKÅPA KID H510AK-442-GB

  HÖRSELKÅPA KID H510AK-442-GB
  Hörselskydd för barn mellan 2 och 10 års ålder. Dämpar buller effektivt och stänger ute de skadliga nivåerna utan att utestänga omvärlden.
 • Hygiensats för Optime? I Hörselkåpor

  Hygiensats för Optime? I Hörselkåpor
 • HÖRSELKÅPA KID H510AK-442-RE

  HÖRSELKÅPA KID H510AK-442-RE
  Hörselskydd för barn mellan 2 och 10 års ålder. Dämpar buller effektivt och stänger ute de skadliga nivåerna utan att utestänga omvärlden.
 • Hörselskydd, Alert M2RX7A - Peltor

  Hörselskydd, Alert M2RX7A - Peltor
  Hörselskydd medhörning, aktiv volymkontroll och radio som ger ett effektivt skydd mot skadligt buller. Samtidigt är det extra säkert, tack vare funktionen aktiv volymreglering som dämpar höga ljud?
 • Hörselskydd, Sporttac - Peltor

  Hörselskydd, Sporttac - Peltor
  Peltor SportTac är ett hörselskydd med nivåberoende funktion för att skydda mot plötsliga höga impulsljud. De har utformats specifikt för jägare och skyttar, med en nivåberoende funktion och möjlighet?
 • Hörselkåpa ws alert xpi ack

  Hörselkåpa ws alert xpi ack
  3m peltor ws alert™ xpi är hörselkåpor med bullerdämpande mikrofon och den allra senaste bluetooth multipoint tekniken. Du kan via bluetooth multipoint ansluta en eller två mobiltelefoner till din ws alert xpi. Ws alert xpi har den senaste versionen
 • MRX21A2WS6 Peltor WS XP Alert Hörselskydd med medhörning radio och Bluetooth

  MRX21A2WS6 Peltor WS XP Alert Hörselskydd med medhörning radio och Bluetooth
  Peltor WS Alert XP är ett nytt aktivt hörselskydd med medhörning, FM radio och Bluetooth, för kommunikation med annan bluetoothenhet (mobiltelefon, laptop, kommunikationsradio) på upp till 10 meters avstånd. Full duplex. Med Peltor WS Alert XP får du ett hörselskydd som ger dig möjlighet att:Lyssna på din egen musik trådlöst genom att streama eller lyssna på dina MP3 filer i telefonen eller datorn. Stereoljudet kommer ur nya uppgraderade högtalare med bra basåtergivning för att göra musiken rättvisa.Prata i telefon handsfree i bullrig miljö. Förutom att din hörsel skyddas kan du prata i telefon i bullrig miljö tack vare den effektiva bullerdämpande mikrofonen som gör att den du pratar med hör din röst tydligt och klart, men inte omgivande buller, även där ljudnivån är mycket hög.Nivåberoende funktion, medhörning. Kåporna dämpar bullret runt omkring men släpper igenom svagare ljud som varningssignaler och tal så att man kan prata obehindrat med någon i närheten i vanlig samtalston. Medhörningen förstärker de svagare ljuden så att du hör dem bättre än om du inte haft kåporna på dig. Volymen på medhörningen kan dessutom höjas eller sänkas. Medhörningen gör att du inte blir avskärmad från din omgivning och kan användas samtidigt som du pratar i telefon eller lyssnar på radio eller musik.Den uppgraderade radiokretsen ger dig utmärkt mottagning av FM radio med supersnabb kanalsökning och minnesfunktion för 4 sparade radiokanaler.Överensstämmer med PPE-direktiv 89/686/EEC och EMC-direktiv 89/336/EEC samt tillämpliga delar av Europastandard EN 352.Tekniska data Trafik:DuplexRäckvidd:ca 10 m (0 dBm)Batterier:2 st 1,5 V AADrifttid:Upp till 58 timmar med FM-radio och medhörning. Upp till 78 timmar med Bluetooth och medhörning. Frekvens HZ1252505001000200040008000Medelvärde (dB)13,819,330,434,537,739,536,2Standardavvikelse /dB)2,72,42,73,62,32,74,1Förväntad dämpning (dB)11,116,927,730,935,436,832,1HMLSNR35271830
 • Hörselskydd, HRXD7A-01 - Peltor

  Hörselskydd, HRXD7A-01 - Peltor
  Peltor hörselskydd med DAB &: FM radio. Robusta hörselskydd som fungerar för daglig användning inom lantbruk och industri. Hörselskyddet kan spara upp till 10 DAB-stationer och 5 FM-stationer. Menysystemet?
 • Hörselskydd, WorkTunes Pro - Peltor

  Hörselskydd, WorkTunes Pro - Peltor
  Peltor WorkTunes Pro är ett hörselskydd med FM-radio och inbyggd antenn i huvudbygeln. Modellen kan lagra upp till 5 stationer, en guideröst berättar för dej vilken frekvens du befinner dig i, med?
 • Headset hjälmfäste Peltor LiteCom Plus 433 MHz

  Headset hjälmfäste Peltor LiteCom Plus 433 MHz
  Litecom plus är ett effektivt hörselskydd med inbyggd kommunikationsradio för hands-free korthållskommunikation med andra litecom-headset och komradioapparater på samma frekvens. Du har också möjlighet att via adapter ansluta mobiltelefon eller extern utrustning.Antivox: Innebär att röststyrd sändning är blockerad när någon annan sänder och det går då bara att sända med PTT.Freestyle mode med automatisk dämpning av inkopplad CD-spelare, Freestyle etc. vid sändning eller mottagning på Lite-Com radion.Automatisk avstängning: sker efter två timmar om ingen funktionstangent aktiverats.LPD kommunicerar med 69 kanaler på 433-434 MHz banden. Med en uteffekt på 10 mW har det en räckvid på upp till max. 3000 meter beroende på omgivningen.LiteCom Plus är ett effektivt hörselskydd med inbyggd kommunikationsradio för "hands-free" korthållskommunikation med andra LiteCom-headset och komradioapparater på samma frekvens. Du har också möjlighet att via adapter ansluta mobiltelefon eller extern komradio, oavsett frekvens. Det "externa" systemet har signalprioritet och går alltså före, av säkerhetsskäl. Du kan dessutom ansluta en CD-spelare eller FM-radio och lyssna på nyheter och musik.Peltor LiteCom Plus har en inbyggd, nivåberoende medhörning som gör att du kan höra ljud från omgivningen t ex samtal, maskinljud och varningssignaler.Surround (Volym för omgivningljud): Förstärkning av omgivningsljud regleras med nivåväljare.Volume (Ljudnivå från omgivningen): Ljudnivån på den i LiteCom mottagna radiosignalen. Förstärkningen har fem lägen. Volymbegränsning på extern signal.Channel (Kanal): Inställning av kanal för sändning och mottagning.Vox (Röststyrd sändning): Inställning av mikrofonkänsligheten. Röststyrningen går att stänga av och sändningsnyckling kan då endast göras genom tryck på PTT-knappen.Squelch (Brusspärr): Inställning av känslighet på brusspärren. Kan justeras i sex nivåer. I nedre ändläget är brusspärren frånkopplad.Sub channel (Tonselektiv sänd. och mottagning): Tonselektiv sändning och mottagning innebär att vissa lågfrekventa toner måste sändas tillsammans med talet för att en radiomottagare ska återge sändningen. Detta ger möjlighet för flera användare att använda samma kanal utan att behöva lyssna på varandra.Power (Uteffekt): Radion har två effektlägen; LO = 25mW och HI = 200mW.PTT (Manuell sändning med LiteComradion): Sändning via LiteComradion sker med PTT intryckt.
 • Hörselkåpa peltor htm79a

  Hörselkåpa peltor htm79a
  Effektivt hörselskydd med inbyggda hörtelefoner för ostörd avlyssning. Elektronisk ljudnivåbegränsare för ofarlig nivå på önskat ljud. Lämplig i traktorer och entreprenadmaskiner. 3,5 mm monokontakt. Överensstämmer med ppe-direktiv 89/686/eec samt tillämp
 • Hygiejnesæt Sound Trap

  Hygiejnesæt Sound Trap
  Hygiejnesæt til dine høreværn
 • Usb laddkabel

  Usb laddkabel
  Ladekabel med USB tilslutning for at genoplade batteri(genopladeligt) i Peltor høreværn
 • Hygiensats hy79

  Hygiensats hy79
  Litecom är utvecklad för de användare som vill ha ett lättanvänt hörselskydd med ett begränsat antal funktioner. Med endast tre knappar styrs samtliga inställningar. Volume: ljudnivån på den i litecom mottagna radiosignalen har fem lägen. Channel (kanal):
 • Tätningsringar Peltor HY81

  Tätningsringar Peltor HY81
  Ekstra Tätningsringar til Peltor.Sæt med 2 stk.
 • Vindskydd för medhörning

  Vindskydd för medhörning
  Vindskærm til Select/Soundtrap høreværn fra PeltorSæt med 2 stk
 • Sladd 3,5mm stereo fl6n

  Sladd 3,5mm stereo fl6n
  Ledning, så høreværn fra Peltor kan sammenkobles med MP3 eller CD afspiller så musikken kommer ud i stereo.
 • Hörselkåpa peltor mt13h221p3e

  Hörselkåpa peltor mt13h221p3e
  3m peltor protac iii hörselskydd 3m™ peltor™ protac™ iii är ett hörselskydd med medhörningsfunktion. Det ökar din säkerhet och trygghet eftersom du bättre hör varningssignaler, larm, rop, backande fordon etc. Dessutom kan du även i bullr
 • Hörselkåpa peltor htm79p3e-50

  Hörselkåpa peltor htm79p3e-50
  Effektivt hörselskydd med inbyggda hörtelefoner för ostörd avlyssning. Elektronisk ljudnivåbegränsare för ofarlig nivå på önskat ljud. Lämplig i traktorer och entreprenadmaskiner. 3,5 mm monokontakt. Ex-klass: ex ii 2g ex ib iic t4 överensstämmer med ppe-
 • Hörselkåpa peltor htm79p3e

  Hörselkåpa peltor htm79p3e
  Effektivt hörselskydd med inbyggda hörtelefoner för ostörd avlyssning. Elektronisk ljudnivåbegränsare för ofarlig nivå på önskat ljud. Lämplig i traktorer och entreprenadmaskiner. 3,5 mm monokontakt. Överensstämmer med ppe-direktiv 89/686/eec samt tillämp
 • M2RX7P3E Peltor Alert høreværn til hjelm med medhør

  M2RX7P3E Peltor Alert høreværn til hjelm med medhør
  Samme som M2RX7A men beregnet til hjelmmontering.Alert er et høreværn med medhørsfunktion. Indbygget FM/AM radio. Audioindgang til f.eks Com-radio.Alert har en avanceret FM/AM radio som standard. Stereolyd i fornem kvalitet. Den korte, bøjelige antenne giver en meget god modtagelse uden forstyrrende støjgener selv under vanskelige forhold. Radioens lydniveau overstiger ikke 82 dB(A). Hvis modtagelsen bliver for svag til stereo skifter elektroniken automatisk over til mono uden afbrydelse i musikken.I overensstemmelse med PPE-direktiv 89/686/EEC samt relevante dele af Europastandard EN 352.Radioheadset med medhørsfunktion PELTOR Alert M2RX7P3E - hjelmfæste
 • Hörselskydd EarBuds

  Hörselskydd EarBuds
  Lyssna på musik samtidigt som du skyddar din hörsel.Reducerar externa ljud.Sitter bra även vid hög aktivitet.Lättåtkomlig volymkontroll.3,5 mm-stereokontakt för anslutning av iPod, smartphones och MP3, sladd medföljer.Levereras med hörselpropp Torque och UltrafitDämpningsvärden med TorqueFrekvens Hz1252505001000200040008000Medelvärde (dB)30,231,830,532,136,037,343,5Standardavviklese (dB)6,25,38,07,03,34,35,1Förväntad dämpning (dB)24,026,522,525,132,733,038,4HMLSNR31262530Dämpningsvärden med UltrafitFrekvens Hz1252505001000200040008000Medelvärde (dB)27,928,124,124,629,531,832,7Standardavviklese (dB)4,14,93,22,93,97,04,9Förväntad dämpning (dB)23,823,220,921,725,624,827,8HMLSNR25232225
 • Hörselkåpa peltor mt13h221a

  Hörselkåpa peltor mt13h221a
  3m peltor protac iii hörselskydd 3m™ peltor™ protac™ iii är ett hörselskydd med medhörningsfunktion. Det ökar din säkerhet och trygghet eftersom du bättre hör varningssignaler, larm, rop, backande fordon etc. Dessutom kan du även i bullr
 • Hörselkåpa mt1h7p3e2-77 tac hj

  Hörselkåpa mt1h7p3e2-77 tac hj
  Ett direktanpassat hörselskydd utrustad med en avancerad nivåberoende medhörning. I huvudsak anpassat skydd för professionell utomhusanvändning eller för personer med rörliga arbeten. En nivåberoende medhörning förstärker användarens uppfattningsförmåga.
 • Hörselpropp 3m 1100f

  Hörselpropp 3m 1100f
  Tillverkade av polyuretanskum som ger god ljuddämpning och kan användas i de flesta områden där buller förekommer. Den koniska formen passar de flesta hörselgångar. Överensstämmer med en 352. Dämpningsvärden
 • Komfortring clean hy100

  Komfortring clean hy100
  Peltor Clean er hygiejnisk og behagelig mod øret, samt let at skifte ud. Ringen er af blødt, absorberende papirmateriale og bør skiftes ud regelmæssigt. Forpakning med 100 par.
 • LR6NM Genopladeligt batteri Peltor

  LR6NM Genopladeligt batteri Peltor
  Genopladeligt batteri til Peltor høreværn.Lader og adapter skal tilkøbes, for at få et komplet sæt.
 • Hygiensats hy220

  Hygiensats hy220
  3m peltor protac iii hörselskydd 3m™ peltor™ protac™ iii är ett hörselskydd med medhörningsfunktion. Det ökar din säkerhet och trygghet eftersom du bättre hör varningssignaler, larm, rop, backande fordon etc. Dessutom kan du även i bullr
 • Hygiensats hy82

  Hygiensats hy82
  3m peltor ws alert™ xpi är hörselkåpor med bullerdämpande mikrofon och den allra senaste bluetooth multipoint tekniken. Du kan via bluetooth multipoint ansluta en eller två mobiltelefoner till din ws alert xpi. Ws alert xpi har den senaste versionen
 • Genopladeligt batteri Peltor ACK03

  Genopladeligt batteri Peltor ACK03
  Genopladeligt batteri til Peltor høreværn.Kommer ex lader. Se evt nedenfor, hvis denne ønskes bestilt også.
 • Ledning Peltor 3,5mm til MP3

  Ledning Peltor 3,5mm til MP3
  Ledning, så høreværn fra Peltor kan sammenkobles med MP3 afspiller.Denne vare kan købes, hvis den inkluderede ledning er i stykker eller er blevet væk
 • Batteriladdare/ bil för ack03

  Batteriladdare/ bil för ack03
  Lika m2rx7a2-01, men avsedd för hjälmmontage. Alert är ett nivåberoende hörselskydd som lyssnar till omgivningen. Skyddet har en inbyggd fm - radiomottagare. 3,5 mm audioingång medger anslutning till kommunikationsradio. Alert har en avancerad fm-radio so
 • Hörselkåpa peltor hrxd7p3e-01

  Hörselkåpa peltor hrxd7p3e-01
  3m peltor dab+ fm radio är ett hörselskydd med inbyggd dab+ och fm-radio. Produkten är mycket robust och är konstruerad för dagligt bruk i industriella miljöer. Produkten har flera smarta funktioner med stora fördelar som guideröst i menyvalen, möjlighet
 • Usb adapter till vägguttag

  Usb adapter till vägguttag
  Adapter til stikkontakt. Skal anvendes sammen med USB ladekabel, for at oplade høreværn
 • Hörselkåpa m2rx7a2-01 alert

  Hörselkåpa m2rx7a2-01 alert
  Alert är ett nivåberoende hörselskydd som lyssnar till omgivningen. Skyddet har en inbyggd FM - radiomottagare. 3,5 mm audioingång medger anslutning till kommunikationsradio eller MP3.Alert har en avancerad FM -radio som standard. Ljudet återges i stereo med en bas som gör musiken rättvisa. Radions ljudnivå är anpassad för att inte överstiga 82 dB(A). Om mottagningssignalen blir för svag kopplar elektroniken automatiskt över till mono utan avbrott i lyssnandet för bästa kvalitet och uppfattbarhet.Bygel i rostfritt stål med steglös höjdinställning. Tvåpunktsfästet ger en oslagbart jämn tryckfördelning över huvudet, vilket gör skyddet bekvämt att bära. Audioingång är standard.Överensstämmer med PPE-direktiv 89/686/EEC samt tillämpliga delar av Europastandard EN 352.
 • X1-P3E Peltor Høreværn

  X1-P3E Peltor Høreværn
  Hjelmfæste. Slidsfæste med hurtigmontering uden værktøj. Arbejds-, luftnings- og parkeringsstilling. Fæste til visir og nedbørsbeskyttelse.Elegante letvægtskopper, som opfylder de fleste behov for dæmpning. SNR 26 dB. Peltor X-serien har en logisk farvekodning: X1 er således grøn for at indikere første niveau dæmpning i produktserien.I overensstemmelse med PPE-direktiv 89/686/EEC samt relevante dele af Europastandard EN 352.
 • X5-A Peltor Høreværn

  X5-A Peltor Høreværn
  Issebøjle. Et sæt robuste ørekopper med meget høj dæmpning ? SNR 37 dB. Stadig relativt lette, og på trods af at de er større end de øvrige i serien, giver de brugeren god komfort gennem den vel afbalancerede konstruktion. Seriens kraftigste ørekopper til ekstremt støjende miljøer. Sort.I overensstemmelse med PPE-direktiv 89/686/EEC samt relevante dele af Europastandard EN 352.
 • X3-P3E Peltor Høreværn

  X3-P3E Peltor Høreværn
  Hjelmfæste. Slidsfæste med hurtigmontering uden værktøj. Arbejds-, luftnings- og parkeringsstilling. Fæste til visir og nedbørsbeskyttelse.Ny teknik og design resulterer i X3 en høj dæmpning i stadig pæne kopper, som desuden er meget lette. Stor plads indvendigt betyder høj komfort for brugeren. Den røde farve indikerer i X-seriens logiske farvekodning, at de passer til den, der kræver høj dæmpning ? SNR 32dBI overensstemmelse med PPE-direktiv 89/686/EEC samt relevante dele af Europastandard EN 352.
 • Hörselkåpa peltor x3-a

  Hörselkåpa peltor x3-a
  Issebøjle. Ny teknik og design resulterer i X3 en høj dæmpning i stadig pæne kopper, som desuden er meget lette. Stor plads indvendigt betyder høj komfort for brugeren. Den røde farve indikerer i X-seriens logiske farvekodning, at de passer til, den kræver høj dæmpning ? SNR 33dBI overensstemmelse med PPE-direktiv 89/686/EEC samt relevante dele af Europastandard EN 352.
 • X4-A Peltor Høreværn

  X4-A Peltor Høreværn
  Issebøjle. Et sæt kopper, der er ekstremt elegante og lette. Takket være ny teknik i dæmpningsmaterialet opnås høj dæmpning, især af lyde, der domineres af lave frekvenser. SNR 33 dB. Kopperne er i Hi-Vis, dvs. fluorescerende grøn-gul farve, som sikrer god synlighed, hvilket bidrager til god sikkerhed ved arbejde udendørs.I overensstemmelse med PPE-direktiv 89/686/EEC samt relevante dele af Europastandard EN 352.
 • Hörselkåpa ws5 protac f hjälm

  Hörselkåpa ws5 protac f hjälm
  Ws protac xp i korthet. Hörselskydd med dämpningsvärde om 31 db med medhörning och bluetooth för kommunikation genom dect telefon, mobiltelefon eller komradio. För flex-varianterna kan man använda exempelvis en komradio via flexkabel och samtidigt ha sin
 • Hörselkåpa peltor mt13h220a

  Hörselkåpa peltor mt13h220a
  3m peltor protac iii slim hörselskydd 3m™ peltor™ protac™ iii är ett hörselskydd med medhörningsfunktion. Det ökar din säkerhet och trygghet eftersom du bättre hör varningssignaler, larm, rop, backande fordon etc. Dessutom kan du även i
 • Hörselkåpa mt1h7f2-77 tactical

  Hörselkåpa mt1h7f2-77 tactical
  Ett direktanpassat hörselskydd utrustad med en avancerad nivåberoende medhörning. I huvudsak anpassat skydd för professionell utomhusanvändning eller för personer med rörliga arbeten. En nivåberoende medhörning förstärker användarens uppfattningsförmåga.
 • 3M Peltor Work Tunes FM-radio - til hjelm

  3M Peltor Work Tunes FM-radio - til hjelm
  Til montering på hjelmJusterbar bøjleDæmpningsværdi høj 33 dBDæmpningsværdi medium 31 dBDæmpningsværdi lav 28 dBSNR 21Modelnr. HRXS220P3EPasser på hjelme med standardslidsDriftstid 40 timerLeveres med 2 x 1,5 V batterierFM radio med søgning via trykknapperForsynet med 3,5 mm audioindgangAdvarsel ved lavt batteriniveauSlukker automatisk efter 4 timer uden aktivitet369 gHygiejnesæt HY220 (OS nr. 208900)EN352-1:2002; EN352-3:2002; EN352-4:2001/A1:2005; EN352-6:2002; EN352-8:2008STK / 1 / 10.
 • Hörselkåpa litecom plus 446 MHz hjälmfäste Peltor

  Hörselkåpa litecom plus 446 MHz hjälmfäste Peltor
  Hörselkåpa litecom plus 446 MHz hjälmfäste Peltor. Automatisk avstängning: sker efter två timmar om ingen funktionstangent aktiverats.PMR06 kommunicerar med 8 kanaler på 446 MHz bandet. Den har två uteffektsnivåer på 25 respektive 150mW, vid högsta effekt har den en räckvidd på upp till tre kilometer. PMR 446 versionen har även tonselektiv sändning och mottagning. Detta innebär att flera användare kan använda samma kanal utan att behöva lyssna på varandra.Dämpningsvärden:H = 34M = 30L = 23SNR = 33
 • Hörselpropp med medhörning

  Hörselpropp med medhörning
  Hörselproppar med medhörningsfunktion som gör att du kan höra samtal och varningssignaler. Höga ljudnivåer, buller och impulsljud dämpas på bråkdelar av en sekund så att du skyddas mot hörselskador. Möjlighet att ställa in dämpningen eller förstärkningen
 • Hörselpropp 3m es-01-001

  Hörselpropp 3m es-01-001
  Yellow neon av långsamt expanderande, miljövänligt polyuretanskum. Proppen ger ett jämnt fördelat tryck och en god tätning. Hög dämpning (snr 36 db). Överensstämmer med en 352. Dämpningsvärden
 • Hörselkåpa peltor x1-a

  Hörselkåpa peltor x1-a
  Issebøjle. Elegante letvægtskopper, som opfylder de fleste behov for dæmpning. SNR 27 dB. Peltor X serien har en logisk farvekodning: X1 er således grøn for at indikere første niveaudæmpning i produktserien.I overensstemmelse med PPE-direktiv 89/686/EEC samt relevante dele af Europastandard EN 352.
 • Hörselkåpa peltor hrxs220p3e

  Hörselkåpa peltor hrxs220p3e
  3m™ peltor™ worktunes™pro är ett hörselskydd med inbyggd fm-radio i en ny design. Flera smarta funktioner är också nya. Förbättrat ljud med worktunes pro kan du lyssna på radio och musik medan du jobbar och hela tiden är du skyddad mot b
 • Hörselkåpa htb79a m begr.

  Hörselkåpa htb79a m begr.
  Effektivt hörselskydd med inbyggda hörtelefoner för ostörd avlyssning. Elektronisk ljudnivåbegränsare för ofarlig nivå på önskat ljud. Lämplig i traktorer och entreprenadmaskiner. Tekniska data: spiralledning 0,4 - 2 m, 1/4 stereopropp. Överensstämmer med
 • Hörselkåpa 3 M Peltor för Versaflo visir

  Hörselkåpa 3 M Peltor för Versaflo visir
  Hörselskydd som passar till Versaflo M-100 och M-300 serierna.Dämpningsvärden:H = 35M = 26L = 16SNR = 28
 • Hörselkåpa m2rx7p3e2-01 alert

  Hörselkåpa m2rx7p3e2-01 alert
  Lika m2rx7a2-01, men avsedd för hjälmmontage. Alert är ett nivåberoende hörselskydd som lyssnar till omgivningen. Skyddet har en inbyggd fm - radiomottagare. 3,5 mm audioingång medger anslutning till kommunikationsradio. Alert har en avancerad fm-radio so
 • Hörselkåpa litecom pmr446 hjälm

  Hörselkåpa litecom pmr446 hjälm
  BeskrivningLiteCom är utvecklad för de användare som vill ha ett lättanvänt hörselskydd med ett begränsat antal funktioner. Med endast tre knappar styrs samtliga inställningar.Volume: Ljudnivån på den i LiteCom mottagna radiosignalen har fem lägen.Channel (Kanal): Inställning av kanal för sändning och mottagning.Vox (Röststyrd sändning): Inställning av mikrofonkänsligheten. Röststyrningen går att stänga av och sändningsnyckling kan då endast göras genom tryck på PTT-knappen.Squelch (Brusspärr): Inställning av känslighet på brusspärren. Kan justeras i sex nivåer. I nedre ändläget är brusspärren frånkopplad.Sub Channel (Tonselektiv sänd. och mottagning): Tonselektiv sändning och mottagning innebär att vissa lågfrekventa toner måste sändas tillsammans med talet för att en radiomottagare ska återge sändningen. Detta ger möjlighet för flera användare att använda samma kanal utan att behöva lyssna på varandra.Power 25mWPTT (Manuell sändning med LiteComradion): Sändning via LiteComradion sker med PTT intryckt.Antivox innebär att röststyrd sändning är blockerad när någon annan sänder och det går då bara att sända med PTT.Automatisk avstängning: sker efter två timmar om ingen funktionstangent aktiverats.Lite Com levereras med: 2xAA alkaline batterier och användarinstruktion.Överensstämmer med PPE-direktiv 89/686/EEC samt tillämpliga delar av Europastandard EN 352.
 • X5-P3E øreværn Peltor

  X5-P3E øreværn Peltor
  Hjelmfæste. Slidsfæste med hurtigmontering uden værktøj. Arbejds-, luftnings- og parkeringsstilling. Fæste til visir og nedbørsbeskyttelseEt sæt robuste ørekopper med meget høj dæmpning ? SNR 37 dB. Stadig relativt lette, og på trods af at de er større end de øvrige i serien, giver de brugeren god komfort gennem den vel afbalancerede konstruktion. Seriens kraftigste ørekopper til ekstremt støjende miljøer. Sort.I overensstemmelse med PPE-direktiv 89/686/EEC samt relevante dele af Europastandard EN 352.
 • Hörselkåpa tactical xp

  Hörselkåpa tactical xp
  Högdämpande elektronisk kåpa som ökar skyddseffekten och säkerheten vid arbete i buller av impulskaraktär . Förbättrar möjligheten till kommunikation genom nivåberoende medhörning. Detta ger en konstant ljudnivå i kåpan och individuell balansjustering mel
 • Hörselkåpa tactical xp f.hjälm

  Hörselkåpa tactical xp f.hjälm
  Avsedd för hjälmmontage. Högdämpande elektronisk kåpa som ökar skyddseffekten och säkerheten vid arbete i buller av i mpulskaraktär . Förbättrar möjligheten till kommunikation genom nivåberoende medhörning. Detta ger en konstant ljudnivå i kåpan och indiv
 • Peltor Hörselskydd Hjälm Tactical XP

  Peltor Hörselskydd Hjälm Tactical XP
  .
 • Peltor Hörselkåpa Hjälmf MRX21P3E2WS6

  Peltor Hörselkåpa Hjälmf MRX21P3E2WS6
  Peltor WS Alert XP är ett nytt aktivt hörselskydd med medhörning, FM radio och Bluetooth, för kommunikation med annan bluetoothenhet (mobiltelefon, laptop, kommunikationsradio) på upp till 10 meters avstånd. Full duplex.Med Peltor WS Alert XP får du ett hörselskydd som ger dig möjlighet att:Lyssna på din egen musik trådlöst genom att streama eller lyssna på dina MP3 filer i telefonen eller datorn. Stereoljudet kommer ur nya uppgraderade högtalare med bra basåtergivning för att göra musiken rättvisa.Prata i telefon handsfree i bullrig miljö. Förutom att din hörsel skyddas kan du prata i telefon i bullrig miljö tack vare den effektiva bullerdämpande mikrofonen som gör att den du pratar med hör din röst tydligt och klart, men inte omgivande buller, även där ljudnivån är mycket hög.Nivåberoende funktion, medhörning. Kåporna dämpar bullret runt omkring men släpper igenom svagare ljud som varningssignaler och tal så att man kan prata obehindrat med någon i närheten i vanlig samtalston. Medhörningen förstärker de svagare ljuden så att du hör dem bättre än om du inte haft kåporna på dig. Volymen på medhörningen kan dessutom höjas eller sänkas. Medhörningen gör att du inte blir avskärmad från din omgivning och kan användas samtidigt som du pratar i telefon eller lyssnar på radio eller musik.Den uppgraderade radiokretsen ger dig utmärkt mottagning av FM radio med supersnabb kanalsökning och minnesfunktion för 4 sparade radiokanaler.Överensstämmer med PPE-direktiv 89/686/EEC och EMC-direktiv 89/336/EEC samt tillämpliga delar av Europastandard EN 352.EgenskaperUtförande: HjälmfästeKommunikation: JaBluetooth: JaMax räckvidd: 10 mFM-Radio: JaNivåberoende medhörning: JaSNR: 30
 • Hörselskydd, ProTac Hunter - Peltor

  Hörselskydd, ProTac Hunter - Peltor
  Hörselskydd Peltor ProTac, modell Hunter - för jakt och skjutning. Modell Hunter är mycket behaglig att använda längre tider de skyddar din hörsel optimalt. På utsidan av koppen är det monterat?