Norton verktyg

 • Planslipningsskiva 200x20x76 46hvx

  Planslipningsskiva 200x20x76 46hvx
  Planslibeskivan 200x20x76 46hvx är ett högkvalitativt slipverktyg designat för att erbjuda överlägsen precision och effektivitet. Med en dimension av 200x20x76 mm och en grovhet på 46hvx, är den perfekt anpassad för detaljerade slipningsprojekt. Idealisk för både professionella och hobbysnickare.
 • Planslipningsskiva Norton

  Planslipningsskiva Norton
  Planslibeskive Norton är en högkvalitativ slipprodukt designad för effektiv bearbetning och fin ytfinish. Dess avancerade material och teknologi garanterar lång livslängd och optimal prestanda på diverse material. Idealisk för både professionella och hobbysnickare som eftersträvar precision och kvalitet i sitt arbete.
 • Planslipning 200x100

  Planslipning 200x100
  Planslibering 200x100 är en effektiv och kraftfull verktygsmaskin avsedd för noggrann slipning av olika material. Den kompakta designen och den robusta konstruktionen gör den idealisk för professionellt bruk, med en slipyta på 200x100 mm som garanterar precisa och jämna resultat på alla typer av arbetsstycken.
 • Clipper TT 180BM bordsåg för kakel och klinker

  Clipper TT 180BM bordsåg för kakel och klinker
  Clipper TT 180BM bordsåg är designad för att skära i kakel och klinker med precision. Den har en robust design och är idealisk för både professionella och hemmaprojekt. Med en kraftfull motor och vattenkylningssystem säkerställer den rena snitt och minskar damm. Ett perfekt verktyg för alla dina plattsättningsbehov.
 • Planslipskiva 200x20x32 46hvx

  Planslipskiva 200x20x32 46hvx
  Planslibeskivan 200x20x32 46hvx är en högkvalitativ sliptillbehör designad för precision och hållbarhet. Den är 200mm i diameter, 20mm tjock, med en 32mm hålöppning. Den passar perfekt för professionell slipning av olika material, erbjuder exceptionell avverkning med sin 46hvx grovlek. Idealisk för både hantverkare och industriellt bruk.
 • Planslipningsskiva 200x20x51 46ivx

  Planslipningsskiva 200x20x51 46ivx
  Planslibeskiva 200x20x51 46ivx är ett högkvalitativt slipverktyg designat för att ge precision och effektivitet vid bearbetning av olika material. Dess dimensioner och specifika kornstorlek säkerställer optimal prestanda för släta ytor och noggranna resultat varje gång, vilket gör den idealisk för både professionella och hobbyanvändare.
 • Planslipningsskiva Norton

  Planslipningsskiva Norton
  Planslibeskive Norton är en högkvalitativ slipprodukt designad för effektiv bearbetning av en mängd material. Den erbjuder enastående precision och hållbarhet, lämplig för både professionella och DIY-projekt. Dess avancerade sammansättning säkerställer jämn slitage och lång livslängd, vilket ger ett felfritt resultat vid varje användning.
 • Minivinkelslip Norton-set

  Minivinkelslip Norton-set
  Minivinkelslip Norton sats är ett högkvalitativt verktygspaket för slipning och kapning. Setet inkluderar en kompakt vinkelslip från Norton, designad för både precision och hållbarhet, med tillhörande slip- och kapblad. Perfekt för hemmafixaren eller proffset som behöver ett pålitligt verktyg för detaljerat arbete.
 • Minivinkelslip Norton Proffsats

  Minivinkelslip Norton Proffsats
  Minivinkelslip Norton ProfSats är ett högkvalitativt verktygsett för slipning, kapning och polering. Settet innehåller en kraftfull minivinkelslip tillsammans med ett urval av skivor för olika material. Perfekt för både professionella hantverkare och DIY-entusiaster som söker precision och mångsidighet i sitt arbete.