Kreator verktyg

 • Verktygsvagn 7 lådor

  Verktygsvagn 7 lådor
  Værktøjsvognen med 7 skuffer är en utmärkt lösning för att hålla dina verktyg organiserade och lätta att nå. Med sju rymliga skuffer erbjuder den gott om plats för en mängd verktyg och tillbehör. Dess stabila konstruktion och lättrullande hjul gör den idealisk för både verkstad och garage.
 • Verktygsvagn 7 lådor - 348 delar

  Verktygsvagn 7 lådor - 348 delar
  Værktøjsvogn med 7 lådor - 348 delar är en robust och mångsidig verktygsförvaring. Den är perfekt för både professionella och hemmahantverkare som behöver organisera och transportera verktyg. Med 348 delar inkluderade, erbjuder den ett omfattande sortiment för de flesta reparations-, underhålls- och monteringsarbeten.
 • Sticksågklingor 100 mm för laminat 2-pack

  Sticksågklingor 100 mm för laminat 2-pack
  Stiksavklinger på 100 mm för laminat, paket med 2, är utformade för att erbjuda precision och hållbarhet vid sågning i laminatmaterial. Dessa sågblad är skräddarsydda för att minska risken för splittring och säkerställa rena snitt. Idealiska för hantverkare som söker pålitliga resultat i sina projekt.
 • Stickssågblad 100 mm för trä 6TPI 2-pack

  Stickssågblad 100 mm för trä 6TPI 2-pack
  Stiksågblad 100 mm till trä 6TPI 2-pack är perfekta för snabba och rena snitt i trä. Designade för att erbjuda exceptionell prestanda, dessa hållbara sågblad med 6 tänder per tum garanterar effektivitet och precision i ditt arbete. Idealisk för professionella hantverkare och DIY-entusiaster.
 • Rundsågsklinga 305 mm - 60 HM tänder

  Rundsågsklinga 305 mm - 60 HM tänder
  Rundsavsklinge med en diameter på 305 mm och utrustad med 60 HM-tänder. Designad för precisionsskärning i olika material. Den högkvalitativa konstruktionen säkerställer hållbarhet och effektivitet i arbetsprocessen. Idealisk för professionella hantverkare och DIY-entusiaster som söker en pålitlig sågklinga för sina projekt.
 • Rundsågklinga 89 mm - 24 HM tänder

  Rundsågklinga 89 mm - 24 HM tänder
  Rundsavsklinga på 89 mm med 24 hårdmetalltänder. Designad för exakt och ren sågning i olika material. Långvarig skärpa och hållbarhet säkerställs tack vare de högkvalitativa hårdmetalltänderna. Idealisk för professionella hantverkare och DIY-entusiaster som söker precisionskapacitet i sitt arbete.
 • Rundsågsklinga 165 mm - 24 HM tänder

  Rundsågsklinga 165 mm - 24 HM tänder
  Rundsavsklinge 165 mm med 24 hårdmetalltänder är designad för effektivt och rent snitt i olika material. Dess hållbara konstruktion och precisions slipade tänder garanterar lång livslängd och exceptionell kapacitet. Perfekt för både professionella och hobbyanvändare som söker kvalitet i varje snitt.
 • Rundsågsklinga 305 mm - 100 HM tänder

  Rundsågsklinga 305 mm - 100 HM tänder
  Rundsavsklinge 305 mm med 100 HM-tänder är ett högpresterande sågblad designat för att ge exakta och rena snitt. Idealisk för både professionellt bruk och hemanvändare, detta blad erbjuder lång livslängd och överlägsen skärprestanda på en mängd material. Perfekt för de som behöver precisionskapningar.
 • Sticksågblad 100 mm för trä 10 TPI 2-pack

  Sticksågblad 100 mm för trä 10 TPI 2-pack
  Stiksavklinger på 100 mm till trä, med 10 tänder per tum för effektiv sågning. Tillverkade för att ge rena snitt och hålla länge. Perfekt för både professionella och hobbyprojekt. Tvåpack ger bra värde och säkerställer att du alltid har ett extra blad till hands.
 • Rundsågsklinga 120 mm ALU - 40 HM tänder

  Rundsågsklinga 120 mm ALU - 40 HM tänder
  Rundsavsklinge 120 mm ALU - 40 HM tänder är en högkvalitativ sågklinga designad för precisionsskärning i aluminium. Med 40 hårdmetalltänder säkerställs en ren och snabb sågning. Perfekt för både professionella hantverkare och DIY-entusiaster som kräver det bästa resultatet vid arbeten med aluminiummaterial.
 • Rundsågsklinga 160 mm - 48 HM tänder

  Rundsågsklinga 160 mm - 48 HM tänder
  Rundsågklinga på 160 mm med 48 HM-tänder är konstruerad för effektivt och precist sågning. Den hållbara designen och de högkvalitativa HM-tänderna (hårdmetall) garanterar lång livslängd och optimal prestanda vid skärning i olika material. Idealisk för professionella hantverkare och DIY-entusiaster som kräver precision i sitt arbete.
 • Rundsågsklinga 150 mm - 18 HM tänder

  Rundsågsklinga 150 mm - 18 HM tänder
  Rundsågsklinga på 150 mm med 18 HM-tänder är konstruerad för exakta och rena snitt. Perfekt för professionella och DIY-projekt, dess hållbara design och högkvalitativa material garanterar lång livslängd. Idealisk för träbearbetning, denna sågklinga erbjuder överlägsen prestanda och precision.
 • Rundsågsklinga 150 mm - 40 HM-tänder

  Rundsågsklinga 150 mm - 40 HM-tänder
  Rundsavsklinge på 150 mm med 40 HM-tänder är ett högkvalitativt sågblad designat för att erbjuda precision och hållbarhet. Perfekt för snabba och rena snitt i olika material. Dess HM-tänder säkerställer utmärkt skärprestanda och lång livslängd, vilket gör det till ett idealiskt val för både proffs och hobbyanvändare.
 • Rundsågsklinga 160 mm - 24 HM tänder

  Rundsågsklinga 160 mm - 24 HM tänder
  Denna rundsågsklinga med 160 mm i diameter och utrustad med 24 hårdmetalltänder är idealisk för exakta och rena snitt i trä och träbaserade material. Den högkvalitativa konstruktionen säkerställer hållbarhet och lång livslängd, vilket gör den till ett utmärkt val för både professionellt och hemmabruk.
 • Sticksågbladsset 10 delar

  Sticksågbladsset 10 delar
  Stiksavklingesæt 10 dele är ett omfattande kit med 10 olika sågblad utformade för att möta varierande snittbehov. Perfekt för både professionella och DIY-entusiaster. Setet innehåller blad för trä, metall och plast, vilket garanterar ren och effektiv sågning för alla dina projekt.
 • Sticksågblad 152 mm för trä 6 TPI 2-pack

  Sticksågblad 152 mm för trä 6 TPI 2-pack
  Stiksågklingor 152 mm för trä, 6 TPI, 2-pack. Perfekta för effektiva och rena snitt i trämaterial. Dessa högkvalitativa sågblad är designade för att ge utmärkt prestanda och långvarig skärpa. Ett måste för alla hemmafixare och professionella hantverkare som vill ha pålitliga verktyg för sina projekt.
 • Rundsågsklinga 216 mm - 48 HM tänder

  Rundsågsklinga 216 mm - 48 HM tänder
  Rundsavsklinge 216 mm med 48 hårdmetaltænder är utformad för effektiv och precisionsmässig sågning. Den är gjord av högkvalitativt material för lång hållbarhet och optimal prestanda. Perfekt för både proffs och DIY-entusiaster som kräver skarpa och rena snitt i trä och andra material.
 • Rundsågsklinga 305 mm ALU 100 HM tänder

  Rundsågsklinga 305 mm ALU 100 HM tänder
  Rundsavsklinge 305 mm ALU 100 HM tänder är en högkvalitativ sågklinga designad för effektiv och precis sågning i aluminium. Med 100 hårdmetalltänder garanteras rena snitt och lång livslängd. Idealisk för proffs och DIY-entusiaster som behöver pålitliga resultat i sitt arbete med aluminiummaterial.
 • Stickssågbladsset 20 delar

  Stickssågbladsset 20 delar
  Stiksavklingesæt med 20 delar är det perfekta verktygspaketet för trä- och metallbearbetning. Innehåller högkvalitativa klingor anpassade för olika snitt, från grova till fina. Idealiskt för precisionssnitt och kreativa projekt. Ett måste för alla hantverkare och gör-det-själv-entusiaster som vill ha tillförlitliga och mångsidiga klingor.
 • Sticksågblad 100 mm för trä 6 TPI 2-pack

  Sticksågblad 100 mm för trä 6 TPI 2-pack
  Stiksågblad 100 mm för trä, 6 TPI, 2-pack. Dessa hållbara och effektiva sågblad är designade för att leverera rena och precisa snitt i trä. Med en längd på 100 mm och en tanddelning på 6 TPI är de perfekta för varierande träbearbetningsprojekt. Paketet innehåller 2 blad.
 • Rundsågklinga 130 mm - 40 HM-tänder

  Rundsågklinga 130 mm - 40 HM-tänder
  Rundsavsklinge 130 mm med 40 HM tänder är ett högkvalitativt verktyg avsett för precisionssågning. Den är utrustad med 40 hårdmetalltänder för ren och effektiv skärning i olika material. Perfekt för professionella hantverkare och DIY-entusiaster som söker pålitlig prestanda och hållbarhet.
 • Rundsågsklinga 254 mm - 40 HM tänder

  Rundsågsklinga 254 mm - 40 HM tänder
  Rundsavsklinge 254 mm - 40 HM tänder är ett högkvalitativt sågblad gjort för att erbjuda exceptionell skärprestanda. Med sina 40 hårdmetalltänder garanterar det rena och precisa snitt i olika material. Perfekt för både proffs och DIY-entusiaster som vill ha pålitliga resultat med varje snitt.
 • Rundsågsklinga 315 mm - 60 hårdmetalltänder

  Rundsågsklinga 315 mm - 60 hårdmetalltänder
  Rundsavsklinge 315 mm med 60 HM tänder är en högkvalitativ sågklinga designad för att erbjuda exceptionellt precisa snitt. Tack vare dess hårdmetalltänder får du en långvarig skärpa och effektivitet vid genomförandet av både raka och komplicerade snitt i olika material. Idealisk för professionella hantverkare och DIY-entusiaster.
 • Sticksågklingor 100 mm för kakel - 2-pack

  Sticksågklingor 100 mm för kakel - 2-pack
  Stiksavklinger på 100 mm till fliser, levereras i 2-pack. Dessa sågblad är perfekta för exakta snitt i kakel och keramik. Tillverkade med hållbara material för långvarig skärpa och effektivitet. Idealiska för både professionella hantverkare och DIY-entusiaster som vill utföra ren och precisionsskärning i fliser.
 • Sticksågblad 100 mm för trä 6 TPI 2-pack

  Sticksågblad 100 mm för trä 6 TPI 2-pack
  Denna produkt innehåller två 100 mm långa sticksågklingor designade för sågning i trä. Med en tandtäthet på 6 TPI (tänder per tum) erbjuder de en utmärkt balans mellan snabbhet och finhet i sågsnittet, idealiska för diverse träbearbetningsprojekt. Ett måste för hantverkaren och DIY-entusiasten.
 • Rundsågsklinga 170 mm - 24 HM tänder

  Rundsågsklinga 170 mm - 24 HM tänder
  Rundsavsklinge 170 mm med 24 hårdmetall (HM) tænder är utformad för precisionsskärning i trä. Denna högkvalitativa klinga garanterar rena snitt och lång hållbarhet. Perfekt för både professionellt och DIY-bruk. Den 170 mm stora diametern och de slitstarka tänderna ger effektiv och jämn sågning vid varje användning.
 • Rundsågklinga 200 mm - 24 HM tänder

  Rundsågklinga 200 mm - 24 HM tänder
  Rundsavsklinge 200 mm - 24 HM tänder är en högkvalitativ cirkelsågklinga designad för att ge rena och precisa snitt. Med sina 24 hårdmetalltänder ger den en utmärkt skärprestanda på olika material. Idealisk för både professionellt och hemmabruk, den garanterar lång hållbarhet och effektivitet.
 • Rundsågsklinga 165 mm - 48 HM tänder

  Rundsågsklinga 165 mm - 48 HM tänder
  Rundsågsklinga 165 mm med 48 HM-tänder är ett högkvalitativt skärverktyg designat för precision och hållbarhet. Med sin optimala storlek och hårdmetalltänder ger den utmärkta sågresultat på olika material, perfekt för både professionella och DIY-projekt. Ett måste-ha för effektiva och rena snitt.
 • Sticksågblad 100 mm för trä 6 TPI 2-pack

  Sticksågblad 100 mm för trä 6 TPI 2-pack
  Stiksavklinger på 100 mm till trä med 6 TPI. Förpackningen innehåller 2 klingor designade för effektiv sågning i trämaterial. Dessa högkvalitativa klingor säkerställer rena och exakta snitt för alla dina träprojekt. Perfekt för både professionellt och hemmabruk.
 • Rundsågsklinga 115 mm - 18 HM tänder

  Rundsågsklinga 115 mm - 18 HM tänder
  Rundsågklinga 115 mm med 18 HM tänder är ett högpresterande verktyg för precisa och rena sågningar. Den hållbara klingan är idealisk för att såga i olika material och dess hårdmetalltänder säkerställer lång livslängd och effektivitet. Perfekt för både professionella och hobbysnickare.
 • Rundsågsklinga 190 mm - 60 HM tänder

  Rundsågsklinga 190 mm - 60 HM tänder
  Rundsavsklinge på 190 mm med 60 HM-tänder är en högpresterande sågklinga designad för precisionssågning. Den har hårda metallegeringstånder vilket garanterar skarpa och rena snitt i olika material. Den är idealisk för professionella hantverkare och DIY-entusiaster som behöver pålitliga och effektiva snitt.
 • Sticksågsblad 100 mm för trä 10 TPI 2-pack

  Sticksågsblad 100 mm för trä 10 TPI 2-pack
  Stiksågblad 100 mm för trä med 10 TPI, 2-pack. Dessa högkvalitativa sågblad är designade för effektiv och smidig sågning i trämaterial. Med en längd på 100 mm och 10 tänder per tum (TPI) erbjuder de optimal prestanda för en mängd olika träprojekt. Paketet innehåller 2 blad.
 • Sticksågblad 152 mm för trä 6 TPI 2-pack

  Sticksågblad 152 mm för trä 6 TPI 2-pack
  Sticksågblad 152 mm för trä, 6 TPI, 2-pack. Perfekt för effektiva och rena snitt i trämaterial. Dessa högkvalitativa sågblad är utformade för att ge lång hållbarhet och optimal prestanda med sina 6 tandar per tum. Idealiska för diverse träbearbetningsprojekt. Paketet inkluderar 2 sågblad.
 • Rundsågklinga 250 mm - 80 HM tänder

  Rundsågklinga 250 mm - 80 HM tänder
  Rundsågsklinga 250 mm med 80 HM-tänder är ett högpresterande verktyg designat för exakta snitt. Dess hårdmetalltänder garanterar lång hållbarhet och skärpa. Perfekt för professionella hantverkare såväl som DIY-entusiaster, passar denna klinga för att skära i trä och andra material med precision och effektivitet.
 • Rundsågsklinga 315 mm - 100 HM tänder

  Rundsågsklinga 315 mm - 100 HM tänder
  Rundsågsklingan på 315 mm med 100 HM-tänder är perfekt för exakt och effektiv sågning i både mjuka och hårda material. Den slitstarka konstruktionen och de många hårdmetalltänderna säkerställer en ren och snabb sågning varje gång, och gör den idealisk för professionell användning inom snickeri och bygg.
 • Rundsågsklinga 216 mm - 60 HM tänder

  Rundsågsklinga 216 mm - 60 HM tänder
  Rundsågsklingan på 216 mm med 60 HM-tänder är idealisk för precisionssågning i olika material. Dess högkvalitativa hårdmetalltänder säkerställer rena snitt och lång livslängd. Perfekt för både professionella och DIY-projekt, denna sågklinga erbjuder exceptionell prestanda för såväl trä som andra material.
 • Rundsågsklinga 165 mm FS - 24 HM tänder

  Rundsågsklinga 165 mm FS - 24 HM tänder
  Rundsavsklinge 165 mm FS - 24 HM tänder är en högkvalitativ cirkelsågsklinga utformad för precisionskapning. Med sina 24 hårdmetalltänder garanterar den rena och exakta snitt i olika material. Den 165 mm stora diametern gör den kompatibel med de flesta cirkelsågar, perfekt för både professionellt och hemmabruk.
 • Rundsågsklinga 115 mm - 40 HM tänder

  Rundsågsklinga 115 mm - 40 HM tänder
  Rundsågsklinga 115 mm med 40 HM-teeth är ett verktygsblad av hög kvalitet designat för precisionssågning. Dess 40 hårdmetalltänder ger en slät och effektiv sågning genom olika material. Perfekt för professionella och DIY-projekt där noggrannhet och hållbarhet är viktiga. Idealisk för sågning i trä och andra material.
 • Rundsågsklinga 150 mm FS - 24 HM tänder

  Rundsågsklinga 150 mm FS - 24 HM tänder
  Rundsavsklinge 150 mm FS - 24 HM tänder är en högkvalitativ sågklinga utformad för precision och hållbarhet. Med sina 24 hårdmetalltänder ger den rena och exakta snitt i trä och andra material. Idealisk för både professionella hantverkare och gör-det-själv-projekt, den är ett nödvändigt verktyg för effektivt arbete.
 • Rundsågsklinga 185 mm ALU - 48 HM tänder

  Rundsågsklinga 185 mm ALU - 48 HM tänder
  Rundsavsklinge 185 mm ALU - 48 HM tänder är en cirkelsågklinga designad för precisionskapning i aluminium. Med sin diameter på 185 mm och utrustad med 48 hårdmetalltänder, erbjuder den en exceptionell skärprestanda och hållbarhet, idealisk för både professionella och hobbysnickare som kräver kvalitet i deras arbete.
 • Rundsågsklinga 160 mm ALU - 40 HM tänder

  Rundsågsklinga 160 mm ALU - 40 HM tänder
  Rundsavsklinge 160 mm ALU - 40 HM tänder är en högkvalitativ sågklinga designad specifikt för att skära i aluminium. Med 40 hårdmetalltänder säkerställer den rena och precisa snitt. Klingans diameter är 160 mm, vilket gör den lämplig för en mängd olika sågar. Perfekt för professionellt och hemmabruk.
 • Sticksågblad 100 mm för trä 10 TPI 2-pack

  Sticksågblad 100 mm för trä 10 TPI 2-pack
  Stiksågklingor 100 mm för trä, 10 TPI, 2-pack. Perfekta för effektiv och precis sågning i trämaterial. Dessa klingor är designade för att erbjuda utmärkt skärprestanda och hållbarhet. Med en längd på 100 mm och 10 tänder per tum, ger de en fin och jämn sågning. Idealiska för både professionellt och hemmabruk.
 • Rundsågsklinga 185 mm - 60 HM tänder

  Rundsågsklinga 185 mm - 60 HM tänder
  Rundsavsklinge på 185 mm med 60 hårdmetaltænder designad för optimal skärprestanda. Perfekt för precisionssågning i olika material, ger rena snitt med minimal slitage. Idealisk för yrkesmässiga hantverkare och DIY-entusiaster som söker kvalitet och hållbarhet i deras verktygsarsenal.
 • Sticksågblad 100 mm till trä 8 TPI 2-pack

  Sticksågblad 100 mm till trä 8 TPI 2-pack
  Stiksågblad 100 mm för trä, 8 TPI, 2-pack. Dessa högkvalitativa sågblad är utformade för effektiv och precision i träbearbetning. Med 8 tänder per tum (TPI) säkerställer de rena och jämna snitt. Idealiska för en mängd träprojekt. Paketet innehåller 2 blad.
 • Rundsågsklinga 170 mm - 48 HM tänder

  Rundsågsklinga 170 mm - 48 HM tänder
  Rundsavsklinge 170 mm med 48 HM tänder är avsedd för precisionskapning. Den hållbara konstruktionen och högkvalitativa hårdmetalltänder garanterar rena snitt i olika material. Perfekt för både professionella hantverkare och DIY-entusiaster som eftersträvar effektivitet och noggrannhet i deras arbete.
 • Sticksågklingor 100 mm för trä 6 TPI 2-pack

  Sticksågklingor 100 mm för trä 6 TPI 2-pack
  Stiksavklinger på 100 mm för trä, 6 TPI, i 2-pack. Utformade för effektiv sågning med hög precision. Bladen är tillverkade för att ge rena snitt i trämaterial, lämpliga för både hobbysnickare och professionella. Lätta att byta för smidig och kontinuerlig användning. Idealiska för dina träprojekt.
 • Sticksågblad 100 mm för trä 10 TPI 2-pack

  Sticksågblad 100 mm för trä 10 TPI 2-pack
  Stiksavklinger 100 mm til træ 10 TPI 2pk är ett paket med två sågblad designade för träarbete. Dessa 100 mm långa klingor har 10 tänder per tum för effektiv sågning. Perfekt för både professionella och hemmafixare som kräver precision och hållbarhet i sina projekt.
 • Rundsågsklinga 140 mm - 40 HM tänder

  Rundsågsklinga 140 mm - 40 HM tänder
  Rundsavsklinge 140 mm - 40 HM tänder är en högkvalitativ cirkelsågsklinga designad för precisionssnitt. Med 140 mm i diameter och utrustad med 40 hårdmetalltänder, erbjuder den exceptionell skärprestanda och hållbarhet. Perfekt för professionella hantverkare och DIY-entusiaster. Idealisk för träbearbetning och andra material.
 • Rundsågsklinga 190 mm - 24 HM tänder

  Rundsågsklinga 190 mm - 24 HM tänder
  Rundsavsklinge 190 mm med 24 HM tänder är en högkvalitativ sågklinga designad för noggranna och rena snitt. Perfekt för träbearbetning, den här klingan garanterar lång hållbarhet och effektiv prestanda tack vare sina hårdmetalltänder. Idealisk för professionella hantverkare och DIY-entusiaster som söker precision i deras arbete.
 • Rundsågsklinga 250 mm - 48 HM tänder

  Rundsågsklinga 250 mm - 48 HM tänder
  Rundsågsklinga i 250 mm storlek med 48 HM tänder är idealisk för träbearbetning. Designad för precision och hållbarhet, den här klingan erbjuder släta snitt och lång livslängd. Perfekt för både proffs och DIY-entusiaster som söker hög kvalitet i sitt arbete. Utmärkt för en variation av såguppgifter.
 • Sticksågklingor 100 mm för aluminium 2-pack

  Sticksågklingor 100 mm för aluminium 2-pack
  Stiksågblad 100 mm för aluminium, 2-pack, är utformade för precisionsklippning i aluminiummaterial. Med dessa högkvalitativa blad uppnår du rena och exakta snitt utan ansträngning. Perfekta för både professionella och hobbysnickare som behöver genomföra noggranna arbetsuppgifter på aluminiumytor. Paket inkluderar två blad för lång användningstid.
 • Sticksågsklingset 10 delar

  Sticksågsklingset 10 delar
  Stiksavklingesätet med 10 delar är perfekt för diverse sågprojekt. Det inkluderar olika klingor anpassade för att skära i trä, metall och plast. Med detta mångsidiga set kan du enkelt byta ut klingorna och tackla olika material med precision. Ett oumbärligt verktyg för alla hantverkare.
 • Rundsågsklinga 135 mm FS - 24 HM tänder

  Rundsågsklinga 135 mm FS - 24 HM tänder
  Rundsavsklinge 135 mm FS - 24 HM tänder är en högkvalitativ sågklinga utformad för precisionskapning. Med 24 hårdmetalltänder ger den en ren och snabb sågning i olika material. Den 135 mm stora diametern gör den idealisk för en mängd olika sågprojekt. En perfekt uppgradering för din rundsåg.
 • Rundsågsklinga 160 mm FS - 24 HM tänder

  Rundsågsklinga 160 mm FS - 24 HM tänder
  Rundsavsklinge 160 mm FS - 24 HM tänder är en högpresterande sågklinga designad för precisionskapningar. Med 24 hårdmetalltänder garanterar den ren och effektiv genomgång genom olika material. Optimerad för både längs- och tvärsågning, passar den perfekt för professionella hantverkare som värdesätter kvalitet och hållbarhet.
 • Rundsågklinga 120 mm FS - 24 HM tänder

  Rundsågklinga 120 mm FS - 24 HM tänder
  Rundsågklinga 120 mm FS - 24 HM tänder är en högkvalitativ klinga designad för exakta och rena snitt. Med sina 24 hårdmetalltänder säkerställer den effektiva skärning i olika material. Perfekt för professionella hantverkare och DIY-entusiaster som söker precision och hållbarhet i sitt arbete.
 • Sticksågblad 100 mm för metall 12 TPI

  Sticksågblad 100 mm för metall 12 TPI
  Stiksavklinger på 100 mm för metall, med 12 tänder per tum (TPI), är perfekta för precisionskapande och snabba snitt i olika metaller. Deras robusta design och optimala tandkonfiguration garanterar hållbara och effektiva resultat för både professionella och hobbysnickare. Idealiska för mångsidiga metallbearbetningsprojekt.
 • Rundsågklinga 130 mm - 18 HM tänder

  Rundsågklinga 130 mm - 18 HM tänder
  Rundsavsklinge är 130 mm i diameter, utrustad med 18 HM (hårdmetall) tänder för överlägsen skärprestanda. Perfekt för träbearbetning, erbjuder den jämn och ren skärning med hög hållbarhet. Idealisk för professionella hantverkare och DIY-entusiaster som söker precision och hållbarhet i deras arbete.
 • Rundsågsklinga 115 mm FS - 24 HM tänder

  Rundsågsklinga 115 mm FS - 24 HM tänder
  Rundsavsklinge 115 mm FS är en högkvalitativ sågklinga med 24 hårdmetalltänder, idealisk för precisionskapning i diverse material. Dess 115 mm diameter säkerställer effektivt arbete, medan de hårdmetallförstärkta tänderna borgar för lång livslängd och rena snitt. Passar utmärkt för professionellt och hemanvändning.
 • Rundsågsklinga 254 mm - 60 HM tänder

  Rundsågsklinga 254 mm - 60 HM tänder
  Denna rundsågsklinga på 254 mm är avsedd för precisionssågning. Med 60 robusta hårdmetalltänder är den perfekt för att såga i både trä och andra material med ren och skarp snittkvalitet. Idealisk för professionella hantverkare som kräver hållbarhet och effektivitet i sitt arbete.
 • Stickssågblad 100 mm för aluminium 2-pack

  Stickssågblad 100 mm för aluminium 2-pack
  Stiksavklinger på 100 mm för aluminium, i ett 2-pack, är perfekta för exakta snitt i aluminiummaterial. Deras skräddarsydda design och materialval garanterar ren och effektiv sågning med minimal ansträngning. Ideala för både hemmafixare och professionella hantverkare som söker hållbara och pålitliga sågblad.
 • Rundsågklinga 210 mm ALU - 60 HM tänder

  Rundsågklinga 210 mm ALU - 60 HM tänder
  Rundsågsklinga 210 mm ALU - 60 HM tänder är en högkvalitativ sågklinga designad för precisionskapning i aluminium. Med 60 hårdmetalltänder ger den en ren och snabb sågning. Perfekt för professionella och DIY-projekt där exakthet och hållbarhet är avgörande. Idealisk för användning med rundsågar.
 • Rundsågsklinga 89 mm ALU - 24 HM tänder

  Rundsågsklinga 89 mm ALU - 24 HM tänder
  Rundsavsklinge 89 mm ALU - 24 HM tänder är en högkvalitativ sågklinga designad för att såga i aluminium. Med en diameter på 89 mm och 24 hårdmetalltänder garanterar den en ren och exakt snittkvalitet. Perfekt för professionell användning och krävande hemmaprojekt.
 • Rundsågsklinga 254 mm - 80 HM tänder

  Rundsågsklinga 254 mm - 80 HM tänder
  Rundsavsklinge 254 mm - 80 HM tänder är en hållbar och högpresterande klinga designad för exakta och rena snitt. Med sina 80 hårdmetalltänder säkerställer den en utmärkt skärprestanda på olika material. Idealisk för både professionella hantverkare och DIY-entusiaster som kräver precision och kvalitet i deras arbete.
 • Rundsågsklinga 210 mm - 48 HM tänder

  Rundsågsklinga 210 mm - 48 HM tänder
  Rundsavsklinge 210 mm med 48 HM tänder är designad för precisionsskötsel och hållbarhet. Perfekt för både professionella och DIY-projekt, dess hårdmetalltänder säkerställer rena snitt i olika material. Denna klinga erbjuder exceptionell prestanda och lång livslängd, vilket gör den till ett oumbärligt verktyg för alla snickeriarbeten.
 • Rundsågsklinga 210 mm – 24 HM-tänder

  Rundsågsklinga 210 mm – 24 HM-tänder
  Rundsavsklinge 210 mm med 24 hårdmetalltänder är en högkvalitativ sågklinga designad för precisa och rena snitt i trä och andra material. Dess robusta konstruktion och skarpa tänder garanterar lång hållbarhet och effektivitet i alla dina sågprojekt. Perfekt för både professionellt och hemmabruk.
 • Rundsågklinga 140 mm - 18 HM tänder

  Rundsågklinga 140 mm - 18 HM tänder
  Rundsågklingan 140 mm med 18 HM-tänder är perfekt för noggranna sågarbeten. Den är tillverkad med högkvalitativ hårdmetall för att ge en ren och effektiv skärning i olika material. Dess lilla diameter möjliggör precisa snitt, vilket gör den idealisk för detaljerade arbeten och finjusteringar.
 • Rundsågsklinga 200 mm - 60 HM tänder

  Rundsågsklinga 200 mm - 60 HM tänder
  Rundsavsklinge 200 mm - 60 HM tänder är en högkvalitativ sågklinga designad för precision och hållbarhet. Med en diameter på 200 mm och utrustad med 60 hårdmetalltänder, erbjuder den exceptionell skärprestanda för en mängd olika material. Idealisk för professionella och DIY-projekt.
 • Sticksågblad 100 mm för kakel - 2-pack

  Sticksågblad 100 mm för kakel - 2-pack
  Stiksavklingor på 100 mm för kakel - 2-pack. Dessa högkvalitativa klingor är speciellt designade för att skära i kakel och keramik med precision och effektivitet. Med två klingor i varje förpackning säkerställer du att du alltid har en reservklinga redo för ditt nästa projekt.
 • Rundsågsklinga 185 mm - 24 HM tänder

  Rundsågsklinga 185 mm - 24 HM tänder
  Rundsavsklinge 185 mm med 24 HM tänder är designad för effektiv och ren sågning. Den besitter högkvalitativa hårdmetalltänder vilket garanterar lång livslängd och precision i alla typer av träarbete. Idealisk för yrkesmässig användning och hemanvändare som söker pålitliga resultat.
 • Sticksågblad 100 mm för metall 12 TPI

  Sticksågblad 100 mm för metall 12 TPI
  Stiksavklinger på 100 mm för metall, med 12 TPI (tänder per tum), är idealiska för noggranna och effektiva snitt i metallmaterial. Dessa högkvalitativa blad säkerställer rena snitt och är kompatibla med de flesta stiksågar på marknaden, vilket gör dem till ett utmärkt tillägg för dina verktyg.
 • Sticksågblad 100 mm för trä 6 TPI 2-pack

  Sticksågblad 100 mm för trä 6 TPI 2-pack
  Dessa 100 mm stiksågsklingor är utformade för att såga i trä. Med en tanddelning på 6 TPI (tänder per tum) säkerställer de effektiv sågning. Levereras i ett paket med 2 stycken, vilket erbjuder värde och bekvämlighet för alla dina träbearbetningsprojekt. Perfekt för den händige hemmafixaren eller yrkesproffsen.
 • Rundsågsklinga 235 mm - 40 HM tänder

  Rundsågsklinga 235 mm - 40 HM tänder
  Rundsavsklinge 235 mm - 40 HM tänder är en högkvalitativ sågklinga utformad för precisionskapning. Med en diameter på 235 mm och utrustad med 40 hårdmetalltänder, garanterar den rena och jämna snitt i olika material. Perfekt för både professionellt och hemmabruk, denna klinga kombinerar hållbarhet med överlägsen skärprestanda.
 • Nyckel till vinkelslip

  Nyckel till vinkelslip
  Nøgle till vinkelslipare är ett oumbärligt verktyg för byte och spänning av slip- och skärdiskar på vinkelslipmaskiner. Den är robust och lättanvänd, vilket gör den till en nödvändighet för både professionella hantverkare och DIY-entusiaster som arbetar med metallbearbetning, slipning eller kapning.
 • Rundsågsklinga 235 mm - 60 HM tänder

  Rundsågsklinga 235 mm - 60 HM tänder
  Rundsavsklinge på 235 mm med 60 hårdmetalltänder är idealisk för precisionsklippning i trä och andra material. Dess hållbara design och högkvalitativa tänder garanterar rena snitt och långvarig prestanda, vilket gör det till ett oumbärligt verktyg för både professionella och hobbyister inom snickeri och träbearbetning.
 • Rundsågsklinga 85 mm ALU - 24 HM tänder

  Rundsågsklinga 85 mm ALU - 24 HM tänder
  Rundsavsklinge 85 mm ALU är en högkvalitativ klinga designad för att skära i aluminium. Med 24 hårdmetalltänder säkerställs ett rent och exakt snitt. Detta blad passar perfekt för alla som behöver arbeta med aluminiummaterial och söker en pålitlig och effektiv lösning för sina projekt.
 • Sticksågblad 100 mm för laminat 2-pack

  Sticksågblad 100 mm för laminat 2-pack
  Stiksavklinger på 100 mm för laminat, 2-pack, är idealiska för precisionskapning i laminatmaterial. Dessa högkvalitativa sågblad är utformade för att ge rena snitt med minimal splittring, vilket gör dem perfekta för dina projekt. Lättanvända och hållbara, dessa blad säkerställer utmärkta resultat varje gång.
 • Sticksågblad 100 mm för trä 8 TPI 2-pack

  Sticksågblad 100 mm för trä 8 TPI 2-pack
  Stiksågblad 100 mm för trä 8 TPI 2-pack är idealiska för precisionssågning i trä. De erbjuder rena snitt tack vare sina 8 tänder per tum och deras 100 mm längd ger utmärkt mångsidighet för olika projekt. Perfekt för både professionella och DIY-entusiaster. Paketet innehåller 2 stycken blad.
 • Rundsågsklinga 210 mm - 60 HM tänder

  Rundsågsklinga 210 mm - 60 HM tänder
  Denna rundsavklinga, med en diameter på 210 mm och utrustad med 60 HM-tänder, är idealisk för precisionssågning i olika material. Tänderna av hårdmetall garanterar lång livslängd och exceptionell skärprestanda. Perfekt för både professionella hantverkare och DIY-entusiaster som behöver tillförlitliga snitt.
 • Verktygsvagn med 8 lådor och 4 krokar

  Verktygsvagn med 8 lådor och 4 krokar
  Denna verktygsvagn med 8 lådor och 4 krokar är idealisk för förvaring och organisation av dina verktyg. Lådorna glider ut smidigt för enkel tillgång, medan krokarna erbjuder extra hängande förvaring. Robust konstruktion säkerställer hållbarhet, perfekt för både professionella miljöer och hemmabruk.
 • Rundsågsklinga 185 mm FS - 24 HM tänder

  Rundsågsklinga 185 mm FS - 24 HM tänder
  Rundsavsklinge 185 mm FS - 24 HM tänder är en högkvalitativ cirkelsågklinga utformad för effektiv och exakt träbearbetning. Med 24 hårdmetalltänder ger den rena snitt och utmärkt livslängd. Denna 185 mm klinga är idealisk för ett brett spektrum av såguppgifter, vilket gör den till ett måste i verktygslådan.
 • Slipband 50 x 686 mm till bandslipmaskin

  Slipband 50 x 686 mm till bandslipmaskin
  Slibebånd 50 x 686 mm för bandslipmaskin, tillverkad för effektiv slipning och jämn ytbearbetning. Perfekt för olika material, inklusive trä, metall och plast. Hållbara och konstruerade för långvarig användning, dessa slibebånd säkerställer fin finish och är ett utmärkt tillbehör till din verktygssamling.
 • Slipband 50 x 686 mm för bandslipmaskin

  Slipband 50 x 686 mm för bandslipmaskin
  Slibebånd 50 x 686 mm till bandslipmaskin är idealiska för effektiv slipning och finish av olika material. De är tillverkade för att passa perfekt med din bandslipmaskin, och erbjuder hög slitstyrka och hållbarhet för långvarig användning. Perfekt för både professionellt och hemanvändning.
 • Knäskydd 2 st. GEL med kardborreband

  Knäskydd 2 st. GEL med kardborreband
  Knäskydd 2 st. GEL med kardborreband är en innovativ produkt designad för att erbjuda optimalt skydd och komfort för dina knän. Den avancerade GEL-tekniken absorberar stötar effektivt, samtidigt som det justerbara kardborrebandet säkerställer en perfekt passform. Idealisk för sport, arbete och dagliga aktiviteter.
 • Knäskydd 2 st. professionella

  Knäskydd 2 st. professionella
  Knäskydd 2 st. professionell är utformade för att erbjuda överlägsen komfort och skydd. Dessa högkvalitativa knäskydd är perfekta för yrkesmässig användning, erbjuder långvarig hållbarhet och stöd vid aktiviteter som kräver extra knäskydd. Idealiska för byggjobb, idrott och andra fysiska aktiviteter där extra skydd behövs.
 • Verktygsvagn med verktyg 253 delar

  Verktygsvagn med verktyg 253 delar
  Værktøjstrolley med værktøj 253 dele är en komplett uppsättning av högkvalitativa verktyg, perfekt organiserad i en hållbar och lättmanövrerad trolley. Den innehåller 253 stycken av de mest användbara verktygen för olika arbeten, vilket gör den idealisk för professionella hantverkare och DIY-entusiaster.
 • SDS Max Slagborr 28 mm x 340 mm

  SDS Max Slagborr 28 mm x 340 mm
  SDS Max Hammerbor 28 mm x 340 mm är ett högpresterande borr för effektiv borrning i betong och andra hårda material. Dess unika design och robusta konstruktion säkerställer optimal kraftöverföring och lång livslängd. Perfekt för professionella användare som behöver pålitlig utrustning för tuffa jobb.