Hero-Tools verktyg

 • Batteri 20 volt SAMSUNG 2,0 DUBBELKRAFT

  Batteri 20 volt SAMSUNG 2,0 DUBBELKRAFT
  Batteri 20 volt SAMSUNG 2,0 DUAL POWER är ett högpresterande batteri designat för att erbjuda långvarig och tillförlitlig kraft. Perfekt för en mängd olika verktyg och enheter, detta batteri kombinerar Samsungs kvalitet och innovation för att säkerställa optimal prestanda och hållbarhet. Idealisk för både professionellt och hemmabruk.
 • Batteri 20 volt LG 2,0 Ah DUAL POWER

  Batteri 20 volt LG 2,0 Ah DUAL POWER
  DUAL POWER-batteriet på 20 volt och 2,0 Ah från LG erbjuder pålitlig och effektiv ström för dina verktyg. Med denna högkapacitetsbatteri kan du njuta av längre användningstider och kortare laddningsperioder. Dess universala design gör det kompatibelt med en rad enheter, vilket säkerställer att du alltid är redo för alla arbetsuppgifter.
 • Batteri 20 Volt - Laddare 20/40 Volt

  Batteri 20 Volt - Laddare 20/40 Volt
  Batteri 20 Volt - Oplader 20/40 Volt är en effektiv laddningslösning för dina verktyg. Med kompatibilitet på 20 och 40 volt, ger den flexibilitet för olika enheter. Den robusta designen säkerställer hållbarhet, medan snabbladdningstekniken minimerar väntetid. Idealisk för både professionellt och personligt bruk, håller den dina enheter driftklara.
 • Batteri 40 volt SAMSUNG 2,5 DUAL POWER

  Batteri 40 volt SAMSUNG 2,5 DUAL POWER
  Batteri 40 volt SAMSUNG 2,5 DUAL POWER är en högeffektiv kraftkälla utformad för att ge långvarig och stabil energi. Den är kompatibel med ett brett utbud av enheter och erbjuder pålitlig prestanda tack vare sin avancerade teknologi. Perfekt för dem som behöver en kraftfull och hållbar energilösning.
 • Batteri 40 Volt - Laddare 20/40 Volt

  Batteri 40 Volt - Laddare 20/40 Volt
  Batteri 40 Volt - Oplader 20/40 Volt är en högpresterande laddningslösning utformad för att hålla dina elektriska verktyg och utrustning igång längre. Med kapacitet att ladda på både 20 och 40 volt, garanterar den optimal laddning och längre drifttid för dina enheter. Perfekt för professionellt och hemmabruk.
 • HERO HM Rundsågsklingor ø 400 mm

  HERO HM Rundsågsklingor ø 400 mm
  HERO HM Rundsavsklingor med en diameter på 400 mm är utformade för att ge överlägsen skärprestanda. Dessa kvalitetssavklingor är idealiska för precisionssågning i olika material, erbjuder lång livslängd och hållbarhet. Perfekt för både professionella och DIY-projekt.
 • Oplader 20/40 Volt 4.0 A DUAL POWER

  Oplader 20/40 Volt 4.0 A DUAL POWER
  Oplader 20/40 Volt 4.0 A DUAL POWER är en mångsidig och kraftfull laddare designad för att snabbt och effektivt ladda dina batterier. Med kapacitet att stödja både 20 och 40 volts batterier, gör dess dubbla kraftfunktion det till ett optimalt val för en rad olika enheter.
 • Batteri 40 volt SAMSUNG 4,0 Ah

  Batteri 40 volt SAMSUNG 4,0 Ah
  Batteri 40 volt SAMSUNG 4,0 Ah är ett kraftfullt och hållbart lithium-ion batteri designat för att leverera långvarig energi. Det är perfekt för högpresterande verktyg och enheter som kräver pålitlig kraft. Med 4,0 ampertimmar (Ah) kapacitet, garanterar det effektiv drift och lång användningstid.
 • Rundsåg 185 mm blad 40 V UTAN batteri

  Rundsåg 185 mm blad 40 V UTAN batteri
  Rundsåg med en klingdiameter på 185 mm, avsedd för effektiv sågning. Sågen är batteridriven med en spänning på 40 V. Obs: Levereras utan batteri, vilket måste köpas separat. Idealisk för både professionella och hemmaprojekt. Ergonomisk design för komfort och enkel hantering under användning.
 • Vinkelslip 125 mm 40 V UTAN BATTERI

  Vinkelslip 125 mm 40 V UTAN BATTERI
  Vinkelsliparen 125 mm 40 V UTAN BATTERI är ett kraftfullt och flexibelt verktyg för slipning och kapning i olika material. Dess kompakta design och trådlösa funktion ökar användbarheten och rörligheten. Observera att batteri säljs separat, vilket ger dig friheten att välja batteri som passar dina behov.
 • Spik- och klammerpistol i väska + 500 delar

  Spik- och klammerpistol i väska + 500 delar
  Denna kombinerade spik- och klammerpistol levereras i en praktisk väska tillsammans med 500 delar, inklusive spik och klammer. Perfekt för hemmaprojekt och hantverk, gör den enkel att använda och effektiv för en mängd olika uppgifter. Idealisk för både nybörjare och erfarna hantverkare.
 • Rundsåg med 210 mm blad 1800 watt

  Rundsåg med 210 mm blad 1800 watt
  Denna rundsåg är utrustad med en 210 mm klinga och drivs av en kraftfull motor på 1800 watt. Det är ett idealiskt verktyg för noggranna sågningar i trä och andra material. Dess robusta konstruktion och avancerade funktioner säkerställer effektivitet och långvarig prestanda för alla typer av sågprojekt.
 • Bordrundsågsklinga Ø 200 mm 800 watt

  Bordrundsågsklinga Ø 200 mm 800 watt
  Bordrundsav klinge Ø 200 mm 800 watt är ett kraftfullt verktyg för precisionskapning i trä och andra material. Med en diameter på 200 mm och en motor på 800 watt erbjuder den hög prestanda och pålitlighet för både hobbyprojekt och professionellt arbete. Idealisk för snickare och DIY-entusiaster.
 • Sticksåg 20 V i väska med batteri 20 V

  Sticksåg 20 V i väska med batteri 20 V
  Denna 20 V sticksåg levereras i en praktisk förvaringskuffert inklusive ett 20 V batteri. Det är ett idealiskt verktyg för noggranna och varierande snitt i olika material. Dess trådlösa design ger utmärkt rörlighet och flexibilitet, vilket gör den perfekt för både hobbyprojekt och professionella uppgifter.
 • Spik- och klammerpistol i portfölj 2000 delar

  Spik- och klammerpistol i portfölj 2000 delar
  Produkten är en söm- och klammerpistol i en koffert som innehåller 2000 delar. Det är ett mångsidigt verktyg perfekt för både hantverksprojekt och reparationer. Med denna pistol blir fästning av material snabbt och enkelt. Kofferten håller alla delar organiserade och redo för nästa projekt.
 • HERO STUBBY tryckluft mutterdragare ½

  HERO STUBBY tryckluft mutterdragare ½
  HERO STUBBY tryckluftsmuttrar ½ är en kompakt, kraftfull mutterdragare designad för professionellt bruk. Dess lilla storlek gör den idealisk för arbeten på trånga ställen, medan den kraftfulla motorn säkerställer hög vridmoment. Perfekt för mekaniker som behöver ett pålitligt verktyg som klarar tuffa jobb.
 • Borrhammare 1,3 Joule 20 V UTAN BATTERI

  Borrhammare 1,3 Joule 20 V UTAN BATTERI
  Borehammer 1,3 Joule 20 V UTAN BATTERI är ett effektivt verktyg för tunga borrningsuppgifter. Utan batteri, gör det möjligt för användare att använda sina egna 20V batterier. Perfekt för betong och masonit, erbjuder den kraftfull prestanda med sin 1,3 Joules slagstyrka. Idealisk för både proffs och DIY-entusiaster.
 • Borrhammare 3 Joule 20 V UTAN BATTERI

  Borrhammare 3 Joule 20 V UTAN BATTERI
  Borehammer 3 Joule 20 V är ett kraftfullt verktyg designat för effektiv borrning och mejsling i olika material, från trä till betong. Observera att detta verktyg säljs utan batteri, vilket ger dig flexibiliteten att använda befintliga kompatibla batterier eller köpa nya efter behov.
 • Trädgårdsverktyg 3 delar + knäskydd 395 mm

  Trädgårdsverktyg 3 delar + knäskydd 395 mm
  Denna uppsättning innehåller tre stycken högkvalitativa trädgårdsredskap samt en bekväm knäkudde på 395 mm. Perfekt för trädgårdsentusiaster som värderar komfort och effektivitet. Verktygen är designade för att hantera olika trädgårdsuppgifter, medan knäkudden ger skydd och stöd under långa arbetspass i trädgården.
 • Våt- och torrdammsugare 20 V 20 L UTAN BATTERI

  Våt- och torrdammsugare 20 V 20 L UTAN BATTERI
  Våd- och torrdammsugaren 20 V 20 L utan batteri är en mångsidig rengöringslösning för såväl våta som torra ytor. Med en kapacitet på 20 liter passar den perfekt för både hemmet och verkstaden. Observera att batteri inte inkluderas, vilket gör det nödvändigt att köpa det separat.
 • Rundsåg borstlös 40V Ø 190mm

  Rundsåg borstlös 40V Ø 190mm
  Rundsav borstlös 40V Ø 190mm är ett kraftfullt, sladdlöst verktyg för effektiva såguppgifter. Med en diameter på 190mm och en borstlös motor på 40V, erbjuder den överlägsen prestanda och lång drifttid för såvning i diverse material. Perfekt för professionellt och hemanvändning där noggrannhet och kraft är nyckeln.
 • Askdammsugare 15 liter 1000 watt

  Askdammsugare 15 liter 1000 watt
  Askestøvsugaren på 15 liter och 1000 watt är ett effektivt verktyg för att rengöra kaminer, grillar och öppna spisar. Den har en kraftfull sugförmåga som enkelt tar upp aska utan att sprida den i luften, vilket gör städningen snabb och enkel. Perfekt för de som uppskattar renlighet.
 • Våt och torr dammsugare 20 V 30 L UTAN BATTERI

  Våt och torr dammsugare 20 V 30 L UTAN BATTERI
  Denna våt- och torrdammsugare på 20 V, 30 L, som säljs utan batteri, är utformad för effektiv rengöring. Perfekt för både flytande spill och torrt damm. Den stora kapaciteten på 30 liter säkerställer långvarig användning. Idealisk för hemmet, verkstaden eller garaget. Lätt att hantera och robust konstruktion.
 • Handdammsugare 20 volt UTAN batteri

  Handdammsugare 20 volt UTAN batteri
  Håndstøvsugeren på 20 volt är designad för kraftfull och flexibel städning men säljs utan batteri. Produkten är idealisk för snabba rengöringsjobb i hela hemmet eller bilen, och dess lätta konstruktion gör den enkel att hantera. Observera att ett kompatibelt batteri krävs för användning.
 • Sticksåg pendel 20 V UTAN BATTERI

  Sticksåg pendel 20 V UTAN BATTERI
  Stiksav pendul 20 V är ett mångsidigt elverktyg utan batteri, designat för precisionssågning i olika material. Med sin justerbara pendelfunktion och ergonomiska design är den idealisk för både hemmafixare och professionella. Obs: Batteri säljs separat. Effektiv och användarvänlig för dina projektbehov.
 • Askdammsugare 20L - 1800W

  Askdammsugare 20L - 1800W
  Askesuger på 20 liter med 1800 watt är det perfekta verktyget för att enkelt rengöra aska från öppna spisar, pelletpannor och grillar. Den kraftfulla sugfunktionen och den stora kapaciteten säkerställer en effektiv och snabb städning utan spill. Idealisk för alla som söker en praktisk lösning på askhantering.
 • Askdammsugare 20 liter - 1600W

  Askdammsugare 20 liter - 1600W
  Askesugern med 20 liters kapacitet och 1600W motor är den perfekta lösningen för effektiv rengöring av din kamin, grill eller vedspis. Den kraftfulla sugkraften och den stora behållaren säkerställer att alla askrester samlas upp snabbt och smidigt, vilket gör städningen enklare än någonsin.
 • Lövblåsare/Dammsugare 3300 W

  Lövblåsare/Dammsugare 3300 W
  Denna kraftfulla lövblåsare och dammsugare på 3300 W är perfekt för att hålla din trädgård ren och snygg. Med sin höga effekt och mångsidighet kan du enkelt byta mellan att blåsa bort löv och suga upp dem, vilket gör ditt trädgårdsarbete både effektivt och mindre tidskrävande.
 • Våt- och torrdammsugare AUTO START/STOP

  Våt- och torrdammsugare AUTO START/STOP
  Våd och torr dammsugare med AUTO START/STOP-funktion är en mångsidig enhet som enkelt hanterar både våta spill och torrt damm. Med automatisk start/stopp-funktion aktiveras maskinen automatiskt, vilket gör den idealisk för effektiv städning. Perfekt för hem, garage eller verkstad.
 • Vinkelslip 115 mm i väska med 40 V

  Vinkelslip 115 mm i väska med 40 V
  Vinkelsliparen på 115 mm levereras i en praktisk kuffert och drivs av ett kraftfullt 40 V batteri. Perfekt för slipning och kapning i olika material, med en kompakt design för enkel hantering. Inkluderar skiva, skydd och tillbehör för omedelbar användning. Idealisk för både hemmafixare och proffs.
 • Multislippapper K240 5 st VELCRO

  Multislippapper K240 5 st VELCRO
  Multi-slipapper K240 är ett set med 5 velcro-insatta ark perfekta för fin slipning. Dessa högkvalitativa ark är idealiska för slipning av olika ytor och material, vilket erbjuder en exceptionell finish. Deras velcro-bakstycke gör dem enkla att byta ut och använda på kompatibla slipmaskiner.
 • Rundsåg med 165 mm klinge UTAN batteri

  Rundsåg med 165 mm klinge UTAN batteri
  Denna rundsåg med en 165 mm klinge levereras UTAN batteri. Perfekt för snabba och precisa snitt i trä och andra material. Dess ergonomiska design och lätta vikt gör den användbar i olika arbetsmiljöer. Observera: Du måste ha ett kompatibelt batteri för att börja använda denna såg.