geo-FENNEL verktyg

 • Laddare för linjelaser och rotationslaser

  Laddare för linjelaser och rotationslaser
  Oplader t/linjelasere och rotationslasere är en produkt designad för att ladda både linje- och rotationslasrar. Denna mångsidiga laddare erbjuder effektiv och snabb laddning, vilket säkerställer att dina laserverktyg alltid är klara för användning. Perfekt för professionella användare som behöver pålitlig laddningskapacitet.
 • Avståndsmätare GeoDist 80 med punkt-sökarkamera

  Avståndsmätare GeoDist 80 med punkt-sökarkamera
  GeoDist 80 med point-finder kamera är en avancerad avståndsmätare designad för exakta mätningar över långa avstånd. Dess inbyggda kamera med pekfunktion möjliggör enkel riktning mot målpunkter även under svåra förhållanden. Idealisk för proffs inom bygg och konstruktion som kräver precision och effektivitet.
 • Mottagare FR 77-MM för rotationslaser

  Mottagare FR 77-MM för rotationslaser
  Modtager FR 77-MM är en mottagare avsedd för rotationslasrar, som erbjuder hög precision och pålitlighet. Den är lämplig för exakta mätningsapplikationer inom bygg och anläggning. Dess robusta design säkerställer hållbarhet, även i tuffa arbetsförhållanden. En oumbärlig produkt för yrkespersoner som kräver noggrannhet.
 • Mottagare FR 77-MM Spårning för rotationslaser

  Mottagare FR 77-MM Spårning för rotationslaser
  Modtager FR 77-MM Tracking är en avancerad mottagare utformad för rotationslaser. Den ger exakt positionering och spårning med hög precision, vilket är idealiskt för byggarbetsplatser. Dess robusta konstruktion säkerställer pålitlighet under tuffa förhållanden, vilket gör den till ett oumbärligt verktyg för professionella byggare och ingenjörer.
 • GeoDist® 30 avståndsmätare

  GeoDist® 30 avståndsmätare
  GeoDist® 30 avståndsmätare är ett precisionsinstrument designat för enkel mätning av avstånd upp till 30 meter. Den är idealisk för professionella och hemmaprojekt, erbjuder snabb och exakt läsning med en knapptryckning, och dess kompakta design gör den lätt att bära och använda överallt.
 • GeoTape 2i1 måttband/avståndsmätare

  GeoTape 2i1 måttband/avståndsmätare
  GeoTape 2i1 är en innovativ produkt som kombinerar ett traditionellt måttband med en modern laseravståndsmätare. Denna verktyg gör det enklare än någonsin att mäta avstånd med precision, oavsett om du behöver det snabba svaret från lasern eller det fysiska måttbandets flexibilitet. Perfekt för både proffs och gör-det-självare.
 • Laddare för linjelaser och rotationslaser

  Laddare för linjelaser och rotationslaser
  Laddare för linjelaser och rotationslaser är en viktig tillbehör som håller dina laserinstrument laddade och redo att användas. Med denna laddare kan du säkerställa att dina laserverktyg fungerar effektivt på arbetsplatsen, vilket underlättar noggranna mätningar och placeringar utan avbrott.
 • Avståndsmätare GeoDist 100 med pekskärmskontroll

  Avståndsmätare GeoDist 100 med pekskärmskontroll
  Afstandsmåler GeoDist 100, med pekskärmskontroll, är en avancerad enhet för noggrann mätning av avstånd. Den erbjuder enkel användning med sin intuitiva touchskärm och hög precision för olika mätbehov, vilket gör den idealisk för proffs inom bygg och design. En mångsidig och pålitlig verktyg.
 • Rotationslaser FL 105 H med FR 45 komplett

  Rotationslaser FL 105 H med FR 45 komplett
  Rotationslaser FL 105 H med FR 45 är en komplett uppsättning för exakt nivellering och justering. Den erbjuder användarvänlig laser med hög precision för interiör och exteriör användning. Kitet innehåller rotationslaser, mottagare, stativ och mätsticka, perfekt för professionell konstruktion och hemmaprojekt.
 • Rotationslaser FLG 245 HV Grön med FR 45

  Rotationslaser FLG 245 HV Grön med FR 45
  Rotationslaser FLG 245 HV Grön med FR 45 är en toppmodern, högpresterande laser för precisionsmätning. Utrustad med grön laserstråle för bättre synlighet, erbjuder den enastående exakthet för professionella bygg- och anläggningsprojekt. Robust konstruktion och användarvänlighet gör den idealisk för både inomhus och utomhus bruk.
 • Rotationslaser FL 105 H med FR 77-MM

  Rotationslaser FL 105 H med FR 77-MM
  Rotationslaser FL 105 H med FR 77-MM är ett högpresterande verktyg för exakta nivelleringar i byggprojekt. Med avancerad teknologi erbjuder den robust precision, lättanvända funktioner och tillförlitlig drift under olika förhållanden. Perfekt för professionella som kräver det bästa inom mätning och layout.
 • Rotationslaser FL 155 H-G m/FR 77

  Rotationslaser FL 155 H-G m/FR 77
  Rotationslaser FL 155 H-G med FR 77 är ett avancerat mätningsverktyg som erbjuder hög precision och mångsidighet. Det är idealiskt för professionella byggprojekt, med en robust design och enkel användning. Den gröna lasern säkerställer skarp synlighet även under ljusa förhållanden, vilket gör arbetet effektivare.
 • Rotationslaser FL 155 H-G med FR 45 komplett

  Rotationslaser FL 155 H-G med FR 45 komplett
  Rotationslasern FL 155 H-G med FR 45 är ett komplett och precisionstillverkat mätinstrument designat för professionella användare. Den erbjuder horisontella och vertikala självnivellerande funktioner, med hög noggrannhet för bygg- och landskapsprojekt. Dess robusta konstruktion garanterar långvarig användning i krävande miljöer.
 • Batteri till FL300 HV-G rotationslaser

  Batteri till FL300 HV-G rotationslaser
  Batteriet till FL300 HV-G rotationslasern är en väsentlig komponent som säkerställer långvarig strömförsörjning. Detta hållbara och pålitliga batteri garanterar att din rotationslaser alltid är redo för arbete, vilket gör det till ett oumbärligt tillbehör för professionella mät- och byggnadsprojekt.
 • Rotationslaser FL 155 H-G med FR 45

  Rotationslaser FL 155 H-G med FR 45
  Rotationslaser FL 155 H-G med FR 45 är en avancerad lasernivelleringsutrustning som erbjuder hög precision för bygg- och ingenjörsprojekt. Denna enhet kombinerar användarvänlighet med robust konstruktion, vilket gör den idealisk för både inomhus och utomhusbruk. Den tillhandahåller exakta mätresultat, och är perfekt för en mängd olika applikationer.
 • Rotationslaser FLG 245 HV Grön med FR77-MM Spårning

  Rotationslaser FLG 245 HV Grön med FR77-MM Spårning
  Rotationslaser FLG 245 HV Grøn med FR77-MM Tracking är ett högpresterande verktyg för exakt nivellering och justering. Dess gröna laserstråle säkerställer god synlighet även under ljusa förhållanden. Perfekt för professionell användning inom bygg och anläggning. Paketet inkluderar FR77-MM Tracking-funktionen för ännu större precision.
 • Rotationslaser FL300 HV-G med FR 77

  Rotationslaser FL300 HV-G med FR 77
  Rotationslasern FL300 HV-G m/FR 77 är ett högpresterande verktyg för exakta nivelleringsprojekt, inomhus eller utomhus. Med grön laserstråle för bättre synlighet och mottagare FR 77, erbjuder den exceptionell precision. Passar perfekt för byggarbeten, landskapsplanering och andra professionella tillämpningar krävande högsta noggrannhet.
 • Rotationslaser FL 245+ HV med FR45

  Rotationslaser FL 245+ HV med FR45
  Rotationslaser FL 245+ HV m/FR45 är ett avancerat mätverktyg för professionellt bruk, erbjuder horisontella och vertikala lasernivåer. Perfekt för byggprojekt och markarbeten, den har en robust design och är lätt att använda. Inkluderar mottagare FR45, förbättrar precision och effektivitet på arbetsplatsen.
 • Rotationslaser FL 115 H med FR 77-MM

  Rotationslaser FL 115 H med FR 77-MM
  Rotationslaser FL 115 H med FR 77-MM är ett högpresterande verktyg för precision i byggprojekt. Den erbjuder självnivellerande funktioner, lång räckvidd, och kompatibilitet med FR 77-MM mottagare för ökad flexibilitet. Perfekt för proffs som kräver noggrannhet i nivellering och utmärkning över stora områden.
 • GF rotationslaser FL-190A

  GF rotationslaser FL-190A
  Selvnivellerende vandret og manuel lodret rotationslaser med rødt laserlys i klasse 2. Manuel lodret nivellering vha. stilleskrue og libelle. Nøjagtigt, robust (IP54) og temperaturstabil (-10°C til +45°C). Lang rækkevidde med modtager FR 45, 400 mtr. diameter - rækkevidde uden modtager, 30 mtr. Variabel rotationshastighed 200/400/600 omdr./min. Nøjagtighed vandret ±1,5 mm/10 mtr. Autosluk og alarmsignal når laser kommer ud af selvnivelleringsområdet. Permanent 90° laserprik. Integreret gulv-/vægbeslag med justeringsskrue. 5/8" gevind. Leveres inkl. modtager FR 45 med beslag, NiMH-batterier, lader og kuffert. Rotationslaser
 • GF rotationslaser FLG 190 A m/grøn laser

  GF rotationslaser FLG 190 A m/grøn laser
  Selvnivellerende vandret og manuel lodret rotationslaser med grønt laserlys i klasse 2. Ideel til brug i meget lyse omgivelser, over store distancer og imod mørke måleoverflader. Manuel lodret nivellering vha. stilleskrue. Nøjagtigt, robust (IP54) og temperaturstabil (-10°C til +45°C). Lang rækkevidde med modtager FR 45, 600 mtr. diameter - rækkevidde uden modtager, 40 mtr. Variabel rotationshastighed 200/400/600 omdr./min. Nøjagtighed vandret ±1,5 mm/10 mtr. Permanent 90° laserprik. Integreret gulv-/vægbeslag med justeringsskrue. 5/8" gevind. Leveres inkl. modtager FR 45 med beslag, NiMH-batterier, lader og kuffert. Rotationslaser
 • Rotationslaser FL 510 HV-G med FR 77 Spårning

  Rotationslaser FL 510 HV-G med FR 77 Spårning
  Rotationslasern FL 510 HV-G med FR 77 Tracking är en högpresterande laser utformad för exakta nivellerings- och utjämningsarbeten. Den erbjuder automatisk horisontell och vertikal nivellering med en grön lasernstråle för ökad synlighet. Perfekt för professionella byggprojekt där precision är nyckeln.
 • Rotationslaser FL300 HV-G med FR 45 komplett

  Rotationslaser FL300 HV-G med FR 45 komplett
  Rotationslasern FL300 HV-G m/FR 45 är en högkvalitativ och exakt laser för professionellt bruk. Den levereras komplett med FR 45-mottagare, vilket gör det enkelt att utföra nivelleringsarbeten inom bygg och anläggning. Med sin gröna laserstråle ger den utmärkt synlighet även under ljusa förhållanden.
 • Rotationslaser FL 155 H-G med FR 77 komplett

  Rotationslaser FL 155 H-G med FR 77 komplett
  Rotationslaser FL 155 H-G med FR 77 är en komplett och professionell nivelleringslösning. Perfekt för precision i bygg- och anläggningsprojekt. Inkluderar grönt laserkors för ökad synlighet, självnivellerande funktion och robust design. Paketet inkluderar mottagare FR 77 för ökad räckvidd, vilket gör det idealiskt för både inomhus och utomhus användning.
 • Rotationslaser FLG 190 A Grön med FR 45 komplett

  Rotationslaser FLG 190 A Grön med FR 45 komplett
  Rotationslaser FLG 190 A Grön med FR 45 är en komplett uppsättning för noggrann mätning och justering. Dess gröna laserstråle erbjuder utmärkt synlighet även på långa avstånd. Perfekt för byggprojekt, den levereras med allt nödvändigt för direkt användning, inklusive mottagare och monteringstillbehör.
 • Rotationslaser FL 105 H med FR 77-MM komplett

  Rotationslaser FL 105 H med FR 77-MM komplett
  Rotationslaser FL 105 H med FR 77-MM komplett är en högprecisionslaser för professionellt bruk. Den erbjuder exceptionell noggrannhet för byggarbeten och markarbeten. Den medföljande mottagaren FR 77-MM möjliggör lätt upptäckt av laserstrålen, även på stora avstånd. Detta gör den idealisk för alla typer av nivelleringsarbete.
 • Rotationslaser FL 220 HV med FR45 (mjuk väska)

  Rotationslaser FL 220 HV med FR45 (mjuk väska)
  Rotationslasern FL 220 HV m/FR45 med mjuk väska är ett högpresterande verktyg för professionella användare. Den erbjuder hög vertikal och horisontell noggrannhet, idealisk för nivellering, justering och layoutarbeten. Kommer i en praktisk mjuk väska för enkel transport och lagring.
 • Rotationslaser FL 115 H med FR 45 komplett

  Rotationslaser FL 115 H med FR 45 komplett
  Rotationslaser FL 115 H med FR 45 är ett komplett och professionellt system för exakta nivelleringsarbeten. Perfekt för byggprojekt, det erbjuder hög precision. Med lättanvända funktioner och robust design är detta ett idealiskt verktyg för både inomhus- och utomhusbruk. Paketet inkluderar allt nödvändigt för omedelbar användning.
 • Rotationslaser FL300 HV-G med FR 45

  Rotationslaser FL300 HV-G med FR 45
  Rotationslaser FL300 HV-G med FR 45 är ett högpresterande verktyg för exakta nivellerings- och justeringsarbeten inom bygg och anläggning. Den erbjuder vertikal och horisontell självnivellering med grönt laserljus för bättre synlighet, robust design för tålig användning i tuffa miljöer, och lättanvända funktioner för effektivt arbete.
 • Rotationslaser FL 190 A med FR 45 komplett

  Rotationslaser FL 190 A med FR 45 komplett
  Rotationslaser FL 190 A med FR 45 är en högkvalitativ, komplett lösning för precisionsnivellering och utmätning inom bygg och anläggning. Utrustningen inkluderar en robust rotationslaser med automatisk självnivelleringsfunktion, samt en FR 45 mottagare för exakt detektion av laserstrålen, vilket möjliggör snabb och noggrann arbete på alla avstånd.
 • Rotationslaser FL 245+ HV med FR77 komplett

  Rotationslaser FL 245+ HV med FR77 komplett
  Rotationslaser FL 245+ HV med FR77 är en komplett lösning för professionell nivellering och justering. Den erbjuder hög precision och användarvänlighet för både inomhus och utomhusprojekt. Med robust design och lång räckvidd, är detta det perfekta verktyget för bygg och renovering. Inkluderar mottagare och fjärrkontroll för effektiv användning.
 • GF rotationslaser FL-105H

  GF rotationslaser FL-105H
  Selvnivellerende vandret rotationslaser med rødt laserlys i klasse 2. Robust gummieret hus med metalcover. Nøjagtigt, robust (IP65) og temperaturstabil (-20°C til +50°C). Lavfriktionsdrev til reduceret støjgenerering. Lang rækkevidde med modtager FR 45, 600 mtr. diameter - rækkevidde uden modtager er 40 mtr. Rotationshastighed 800 omdr./min. for optimal brug med maskinstyringsmodtagere. Øget nøjagtighed vandret ±1,0 mm/10 mtr. Automatisk TILT-funktion og VWS-funktion. Autosluk hvis laser kommer ud af vater. 5/8" gevind. Leveres inkl. modtager FR 45 med beslag, genopladeligt li-ion batteri og lader, batteribeholder til alkaliske batterier og kuffert. Rotationslaser
 • GF rotationslaser FL-115H

  GF rotationslaser FL-115H
  Selvnivellerende vandret rotationslaser med rødt laserlys i klasse 2. Robust gummieret hus med metalcover. Nøjagtigt, robust (IP66) og temperaturstabil (-20°C til +50°C). Lavfriktionsdrev til reduceret støjgenerering. Ekstra lang rækkevidde med modtager FR 45, 1.200 mtr. diameter - rækkevidde uden modtager, 60 mtr. Rotationshastighed 800 omdr./min. for optimal brug med maskinstyringsmodtagere. Øget nøjagtighed vandret ±0,5 mm/10 mtr. Robust fjernbetjening med 100 mtr. rækkevidde. Automatisk TILT-funktion, VWS-funktion og Mask-funktion. Autosluk hvis laser kommer ud af vater. 5/8" gevind. Leveres inkl. modtager FR 45 med beslag, fjernbetjening, genopladeligt li-ion batteri og lader, batteribeholder til alkaliske batterier og kuffert. Rotationslaser
 • Rotationslaser FL 245+ HV med FR77

  Rotationslaser FL 245+ HV med FR77
  Rotationslaser FL 245+ HV med FR77 är ett högpresterande verktyg för professionella användare. Det erbjuder exceptionell precision för horisontella och vertikala upplägg. Med dess intuitiva design och robusta konstruktion är den idealisk för både inomhus- och utomhusprojekt. Kompletteras med FR77 mottagaren för förbättrad funktionalitet.
 • GF rotationslaser FL 245+ m/FR 45 komplet

  GF rotationslaser FL 245+ m/FR 45 komplet
  All-rounderen med mere power. Den nyeste generation af FL245 har powerswitch teknologi, der giver længere rækkevidde og IP65 beskyttelse. Ny innovativ lavfriktionsdrevmekanisme og selvnivellerende modul. Nøjagtigt, robust og temperaturstabil. Lavfriktionsdrev for reduceret støjgenerering og øget batterilevetid. Faldfunktion; Manuel X- og Y-akse: ± 5° (± 9 %). For den ultimative brugervenlighed er de eneste kontrolfunktioner på laseren tænd/sluk knap for laserstrålen og fjernbetjeningen. Alle ekstra funktioner, herunder scannings- og hældningsindstilling, kontrolleres fra fjernbetjeningen. Den robuste fjernbetjening har desuden en rækkevidde på 100 m Rotationslaser
 • GF rotationslaser FL220-HV m/modtager FR45 komplet

  GF rotationslaser FL220-HV m/modtager FR45 komplet
  Fuldautomatisk selvnivellerende horisontal og vertikal laser med rød stråle, tilt-funktion og tre knapper, som gør betjeningen nem og brugervenlig. 400 mtr. rækkevidde med modtager. Rotationshastighed på 600 omdr./min. Selvnivelleringsområde ± 5°. ± 1,0 mm/10 mtr. vandret nøjagtighed. ± 1,5 mm/10 mtr. lodret nøjagtighed. Laserklasse 2. IP 54 beskyttelsesgrad. Leveres med FR 45 modtager med klemme til stadie, li-ion genopladeligt batteri med oplader, batteribeholder til alkaliske batterier, stativ stadie og kuffert. Rotationslaser
 • Rotationslaser FL 115 H med FR 77-MM komplett

  Rotationslaser FL 115 H med FR 77-MM komplett
  Rotationslaser FL 115 H m/FR 77-MM komplet är en avancerad lasernivelleringsutrustning designad för yrkesmässig användning inom byggnads- och konstruktionsbranschen. Den erbjuder exakta mätningar och vertikal justering, idealisk för jämna ytor, väggar och tak. Paketet inkluderar även mottagare FR 77-MM, vilket underlättar arbete på långa avstånd.