BeeFree verktyg

 • Öronproppar orange förp. med 5 par

  Öronproppar orange förp. med 5 par
  Ørepropper orange paket med 5 par erbjuder bekväm och effektiv hörselskydd. Perfekt för arbete i bullriga miljöer eller för att skydda dina öron under konserter och evenemang. De ljusorange färgen gör dem lätta att hitta. Enkel att använda för både vuxna och barn för optimal öronhälsa.
 • Öronproppar till bygelhörselskydd orange, förp 5 par

  Öronproppar till bygelhörselskydd orange, förp 5 par
  Ørepropper tillbyr överlägsen hörselskydd. Perfekt för arbete i högljudda miljöer eller för fritidsaktiviteter. Dessa orangea, bekväma öronproppar är designade för att användas med båghörselskydd, och varje förpackning innehåller fem par. De är lämpliga för upprepad användning, och erbjuder både komfort och effektivitet i brusreducering.
 • Bygelhörselskydd

  Bygelhörselskydd
  Bøjlehøreværn är en hörselskyddsprodukt designad för att effektivt minska bullernivån och skydda användarens öron från skadliga ljud. Dessa är lätta, bekväma att bära över huvudet och erbjuder utmärkt ljudisolering, vilket gör dem idealiska för arbetsplatser eller miljöer med hög ljudvolym.
 • Knäskyddsgel

  Knäskyddsgel
  Knäskånare Gel är en innovativ gelkudde designad för att ge optimalt stöd och skydd för dina knän. Den avancerade gelteknologin absorberar chocker och minskar påfrestningen på knälederna vid arbete på hårda ytor. Perfekt för både professionellt bruk och vardagliga aktiviteter som kräver knäskydd.