Starmix dammsugare

Populärt inom Starmix dammsugare

 • Kontors- och industridammsugare GS2078 PZ

  Kontors- och industridammsugare GS2078 PZ
  Kontor- och industristøvsuger GS2078 PZ är en kraftfull och effektiv städlösning för både kontorsmiljöer och industriella områden. Den är utrustad med avancerad teknologi för att hantera olika typer av smuts och damm, och den robusta konstruktionen säkerställer långvarig användning. En oumbärlig utrustning för renhållning på hög nivå.
 • Kontors- och industridammsugare GS3078 PZ

  Kontors- och industridammsugare GS3078 PZ
  Kontors- och industriella dammsugaren GS3078 PZ är utformad för att hantera de mest krävande städutmaningarna. Den erbjuder kraftfull sugförmåga, holdbarhet och är lämplig för både våt och torr rengöring. Denna mångsidiga dammsugare är idealisk för stora arbetsplatser, erbjuder hög prestanda och håller dina utrymmen fläckfria.
 • Vaccufix “L” dammsugare batteri ej inkluderat

  Vaccufix “L” dammsugare batteri ej inkluderat
  Vaccufix L är en batterilös dammsugare som erbjuder kraftfull rengöring utan krångel med sladdar. Perfekt för smidig städning runt hemmet eller i bilen. Lätt och bärbar design gör det enkelt att nå alla hörn. Observera att batteriet säljs separat.
 • Starmix dammsugare iPulse ISP 1635 H

  Starmix dammsugare iPulse ISP 1635 H
  Starmix støvsuger iPulse ISP 1635 H är en kraftfull och effektiv dammsugare designad för krävande uppgifter. Med sin innovativa iPulse-teknologi säkerställs kontinuerlig hög sugprestanda även vid långa användningsperioder. Den är idealisk för professionellt bruk, hanterar stora mängder damm och smuts och erbjuder exceptionell användarvänlighet och hållbarhet.

Fler tips på Starmix dammsugare

 • Starmix dammsugare Energetic H

  Starmix dammsugare Energetic H
  Starmix støvsuger Energetic H är en högpresterande städutrustning designad för tuff användning. Med sin kraftfulla sugförmåga och effektiva filter, fångar den upp damm effektivt, vilket gör den idealisk för hem och kontor. Dess hållbara design och energieffektiva motor gör den till ett smart val för städning.
 • Starmix dammsugare BATRIX M

  Starmix dammsugare BATRIX M
  Starmix støvsuger BATRIX M är en högpresterande enhet som erbjuder kraftfull och effektiv rengöring. Med dess innovativa teknik och användarvänliga design, är den idealisk för både hem och professionell användning. Dess robusta konstruktion och avancerade filtreringssystem lovar en hållbar och tillförlitlig rengöringslösning.
 • Dammsugarefilter till Starmix GS 2078/GS 3078 kombisugare

  Dammsugarefilter till Starmix GS 2078/GS 3078 kombisugare
  Støvsugerfilter till Starmix GS 2078/GS 3078 kombisugare är en högkvalitativ reservdel som säkerställer effektiv dammuppsamling och ren luft. Filterets hållbara material garanterar lång livslängd och optimal prestanda för din dammsugare. Perfekt för hemmet eller professionellt bruk, detta filter håller din arbetsmiljö ren och fräsch.
 • Starmix P-615 askdammsugare

  Starmix P-615 askdammsugare
  Starmix P-615 askestøvsugaren är en högkvalitativ lösning för effektiv rengöring av aska från öppna spisar, grillar och pelletspannor. Dess kraftfulla sugförmåga och hållbar konstruktion gör det enkelt att hålla området rent utan att sprida damm. Ett måste-ha tillbehör för alla med vedeldning hemma.
 • Starmix dammsugare ISC 1625 M

  Starmix dammsugare ISC 1625 M
  Starmix ISC 1625 M är en kraftfull och effektiv stövsugare designad för både vått och torrt bruk. Perfekt för professionellt bruk, den hanterar enkelt damm, smuts och vätskor. Med dess högpresterande filter och robusta konstruktion är den idealisk för byggplatser och verkstäder där hög sugeffekt och pålitlighet krävs.
 • HEPA 13-filter för dammsugare Dry ECO

  HEPA 13-filter för dammsugare Dry ECO
  HEPA 13-filter för dammsugare Dry ECO är av hög kvalitet och utformade för att fånga upp till 99,95 % av alla partiklar. Detta gör ditt hem renare och mer allergivänligt genom att effektivt eliminera damm, pollen och andra luftburna föroreningar. Idealiskt för dem som söker ett hälsosammare inomhusklimat.
 • Dammsugarefilter M PLUS till Starmix ISC/ISP

  Dammsugarefilter M PLUS till Starmix ISC/ISP
  Støvsugerfilter M PLUS för Starmix ISC/ISP är utformat för optimal filtrering. Detta högkvalitativa filter fångar upp även de minsta dammpartiklarna, vilket gör din städmiljö sundare och renare. Perfekt för användning i både hem och professionella miljöer där renlighet är av yttersta vikt.
 • Starmix dammsugare ISC 1625 L

  Starmix dammsugare ISC 1625 L
  Starmix støvsuger ISC 1625 L är en kraftfull dammsugare designad för professionellt bruk. Den hanterar både torrt och vått material effektivt, har en hög sugeffekt och en robust konstruktion. Dessutom är den utrustad med ett innovativt filtersystem som säkerställer ren luft och ständig prestanda. Idealisk för verkstäder och industri.
 • Dammsugarefilter till Starmix GS 2078/GS 3078 kombisugare

  Dammsugarefilter till Starmix GS 2078/GS 3078 kombisugare
  Støvsugerfiltret till Starmix GS 2078/GS 3078 kombisugare är av hög kvalitet och speciellt designat för att fånga upp damm och partiklar effektivt. Detta filter säkerställer att din kombisugare fungerar optimalt och bidrar till en renare arbetsmiljö. Perfekt för både hem och professionellt bruk.
 • Starmix dammsugare QUADRIX L

  Starmix dammsugare QUADRIX L
  Starmix støvsuger QUADRIX L är en kraftfull dammsugare utformad för både vått och torrt underlag. Med sin höga sugförmåga och robusta design är den idealisk för professionellt bruk. Den har ett omfattande filtreringssystem som effektivt fångar upp damm och smuts, och är lätt att manövrera.
 • Starmix dammsugare BATRIX L

  Starmix dammsugare BATRIX L
  Starmix støvsuger BATRIX L är en kraftfull och effektiv lösning för rengöring. Med sin avancerade teknik och hög sugeffekt rengör den snabbt och enkelt olika ytor. Dess kompakta design och lätta vikt gör den enkel att använda och förvara. Perfekt för hemmet eller kontoret.