Delfin dammsugare

Populärt inom Delfin dammsugare

 • Industri dammsugare MTL 202 DS M Bakare (livsmedel)

  Industri dammsugare MTL 202 DS M Bakare (livsmedel)
  Industristøvsuger MTL 202 DS M Bager är designad speciellt för livsmedelsindustrin. Med sin kraftfulla sugkapacitet och hygieniska design är den idealisk för att hantera matavfall och fina damm partiklar. Den garanterar effektiv rengöring och uppfyller de höga kraven på säkerhet och renlighet inom livsmedelsproduktion.
 • Förseparator till industridammsugare MTL 301, 302, 202 DS och DM 3

  Förseparator till industridammsugare MTL 301, 302, 202 DS och DM 3
  Forseparatorn för industristøvsugare MTL 301, 302, 202 DS och DM 3 effektiviserar städprocessen genom att skilja ut större partiklar före dammsugaren. Detta förlänger livslängden på dammsugaren och minskar behovet av filterbyten. Perfekt för industriella miljöer där kraftfull rengöring krävs.
 • Delfin Dammsugare 202 DS H

  Delfin Dammsugare 202 DS H
  Delfin støvsuger 202 DS H är en högpresterande industriell dammsugare designad för att hantera både torrt och vått material. Perfekt för professionellt bruk, den har kraftfull sugförmåga och hållbar konstruktion för att effektivt rengöra i krävande miljöer. Idealisk för verkstäder, byggplatser och tillverkningsanläggningar.
 • Delfin industridammsugare 202 DS Longopac H

  Delfin industridammsugare 202 DS Longopac H
  Delfin industristøvsuger 202 DS Longopac H erbjuder högeffektiv städning för industriellt bruk. Dess starka sugförmåga och hållbara design gör den idealisk för tuffa miljöer. Utrustad med Longopac-systemet, underlättar den säker avfallshantering och ökar hygien. Perfekt lösning för industriella rengöringsbehov.

Fler tips på Delfin dammsugare

 • Kraftig H industri dammsugare DM3 H

  Kraftig H industri dammsugare DM3 H
  Kraftig H industristøvsugare DM3 H är avsedd för krävande industriapplikationer. Med robust konstruktion och effektiv filtrering klarar den även av farligt damm. Dess mångsidighet och hållbarhet gör den idealisk för kontinuerlig användning i tuffa miljöer, säkerställande ren och hälsosam arbetsplats.
 • Delfin dammsugare MTL 301 DS H

  Delfin dammsugare MTL 301 DS H
  Delfin støvsuger MTL 301 DS H är en högpresterande industriell dammsugare utformad för att hantera tunga och dammiga miljöer. Denna robusta maskin erbjuder effektiv rengöring med sin kraftfulla sugförmåga och användarvänliga design, ideal för professionella användningsområden där renlighet och arbetsmiljösäkerhet prioriteras.
 • Delfin DM3 industridammsugare H med föreseparator

  Delfin DM3 industridammsugare H med föreseparator
  Delfin DM3 industristøvsuger H med forseparator är en kraftfull dammsugare designad för industriellt bruk. Den är utrustad med en förseparator som effektivt fångar upp och isolerar stora mängder damm och avfall, vilket säkerställer hög prestanda och lång livslängd för maskinen. Idealisk för krävande miljöer.