Arbetsknäskydd

Vid mycket arbete ståendes på knäna som till exempel golvläggande kan rätt arbetsknäskydd motverka knäproblem och förslitningsskador. Det finns många olika typer av knäskyddsprodukter för byggarbete. Se våra förslag på aktiva arbetsskydd för knästående arbete på tuffa underlag.

Populärt inom arbetsknäskydd

 • Knäskydd

  Knäskydd
 • Polyesterknäskydd Plano PKT100 Grå, Svart 1 par

  Polyesterknäskydd Plano PKT100 Grå, Svart 1 par
 • Goldblatt knäskydd - ballistisk 600D

  Goldblatt knäskydd - ballistisk 600D
  Goldblatt knäskydd - ballistisk 600D är högklassigt skydd för professionella och DIY-projekt. Tillverkad med slitstark ballistisk 600D polyester för maximal hållbarhet och komfort. Ergonomisk design säkerställer perfekt passform och skydd. Idealisk för långa arbetsdagar på hårda ytor. Ett måste för alla som värdesätter sina knän.
 • Polyesterknäskydd Plano K-Tech Line PKT300 Svart, Röd 1 par

  Polyesterknäskydd Plano K-Tech Line PKT300 Svart, Röd 1 par

Fler tips på arbetsknäskydd

 • Knäskydd 536 Grå

  Knäskydd 536 Grå
  Knæpude 536 Grå är en ergonomiskt utformad kudde avsedd för att ge optimalt stöd till dina knän under långa perioder av knästående arbete. Dess högkvalitativa material består av slitstarkt och skönt tyg i en neutral grå färg, vilket gör det till ett idealiskt val för professionella och hemmafixare.
 • Knäskydd MOB 6193000001 Svart 1 par

  Knäskydd MOB 6193000001 Svart 1 par
  Stabil och hård yttre knäplatta som förhindrar att kniven rullar av sidorna. Med gelinlägg. Universell storlek.OBS! Vi beklagar att vi inte har hunnit översätta denna produkttext. Texten nedan...
 • Gel-knäskydd TOOLCRAFT TO-4997196 Svart 1 par

  Gel-knäskydd TOOLCRAFT TO-4997196 Svart 1 par
  Knepiga arbeten görs enkelt. Med TOOLCRAFT Gel-knäskydd arbetar du mycket bekvämare.OBS! Vi beklagar att vi inte har hunnit översätta denna produkttext. Texten nedan är maskinöversatt från...
 • Polyesterknäskydd Plano PKT500 Svart, Röd 2 st

  Polyesterknäskydd Plano PKT500 Svart, Röd 2 st
 • Gel-knäskydd Wolfcraft 4860000 Svart 1 par

  Gel-knäskydd Wolfcraft 4860000 Svart 1 par
  Högkvalitativ allround-knäskydd för Anläggningsarbeten och andra kniende verksamhet. Tack vare färglös skyddskåpa både för råa och för känsliga underlag. Ledskonande dämpning genom elastiska gelinlägg...
 • Goldblatt Knäskydd för Långvarig Hållbarhet

  Goldblatt Knäskydd för Långvarig Hållbarhet
  Goldblatt knäskydd är designade för långvarig hållbarhet och komfort. De erbjuder exceptionellt skydd vid arbete på hårda ytor. Med robust konstruktion och justerbara band, ger de optimal passform och skydd. Idealisk för yrkesverksamma inom bygg och renovering som kräver pålitligt knäskydd under långa perioder.
 • Plastknäskydd Effektnivå: 2 L+D 2483 Svart, Blå 1 par

  Plastknäskydd Effektnivå: 2 L+D 2483 Svart, Blå 1 par
 • Knäskydd 2 st. GEL med kardborreband

  Knäskydd 2 st. GEL med kardborreband
  Knäskydd 2 st. GEL med kardborreband är en innovativ produkt designad för att erbjuda optimalt skydd och komfort för dina knän. Den avancerade GEL-tekniken absorberar stötar effektivt, samtidigt som det justerbara kardborrebandet säkerställer en perfekt passform. Idealisk för sport, arbete och dagliga aktiviteter.
 • Trädgårdsverktyg 3 delar + knäskydd 395 mm

  Trädgårdsverktyg 3 delar + knäskydd 395 mm
  Denna uppsättning innehåller tre stycken högkvalitativa trädgårdsredskap samt en bekväm knäkudde på 395 mm. Perfekt för trädgårdsentusiaster som värderar komfort och effektivitet. Verktygen är designade för att hantera olika trädgårdsuppgifter, medan knäkudden ger skydd och stöd under långa arbetspass i trädgården.
 • Goldblatt TUNGTJOBB knäskyddsplatta med ergonomiska handtag

  Goldblatt TUNGTJOBB knäskyddsplatta med ergonomiska handtag
  Goldblatt HEAVY DUTY knäskyddsbrett med ergonomiska handtag är designat för ultimat komfort och hållbarhet. Dess robusta konstruktion och ergonomiska handtag säkerställer både skydd och bekvämlighet under arbete. Perfekt för yrkesverksamma som kräver extra stöd och skydd för knäna vid långa arbetspass.
 • Knäskyddsgel

  Knäskyddsgel
  Knäskånare Gel är en innovativ gelkudde designad för att ge optimalt stöd och skydd för dina knän. Den avancerade gelteknologin absorberar chocker och minskar påfrestningen på knälederna vid arbete på hårda ytor. Perfekt för både professionellt bruk och vardagliga aktiviteter som kräver knäskydd.
 • Läderknäskydd L+D 2487 Brun, Svart 1 par

  Läderknäskydd L+D 2487 Brun, Svart 1 par
 • Knäskydd STANLEY Stanley FMST82961-1 1 st

  Knäskydd STANLEY Stanley FMST82961-1 1 st
 • Knäskydd 2 st. professionella

  Knäskydd 2 st. professionella
  Knäskydd 2 st. professionell är utformade för att erbjuda överlägsen komfort och skydd. Dessa högkvalitativa knäskydd är perfekta för yrkesmässig användning, erbjuder långvarig hållbarhet och stöd vid aktiviteter som kräver extra knäskydd. Idealiska för byggjobb, idrott och andra fysiska aktiviteter där extra skydd behövs.
 • Plastknäskydd Effektnivå: 0 L+D Upixx 2485 Svart 2 st

  Plastknäskydd Effektnivå: 0 L+D Upixx 2485 Svart 2 st
 • Gel-knäskydd L+D Upixx GELO Comfort 2488 Röd, Svart 1 par

  Gel-knäskydd L+D Upixx GELO Comfort 2488 Röd, Svart 1 par
 • Knäskydd med öppen lucka

  Knäskydd med öppen lucka
  Knäskydd med öppen lucka erbjuder stabil stöd och skydd för knäet. Perfekt för idrottare eller de som lider av knäproblem, denna stötte hjälper till att förebygga skador och lindra smärta, samtidigt som den tillåter rörelsefrihet. Den justerbara designen säkerställer en bekväm och personlig passform.
 • Knäskydd 576LP Svart

  Knäskydd 576LP Svart
  Knæbeskytter 576LP Sort är en högkvalitativ knäskydd designad för att erbjuda maximalt skydd och komfort under fysiska aktiviteter. Tillverkad av slitstarka material, den här knäskydden ger utmärkt stöd och rörelsefrihet, samtidigt som den minskar risken för skador. Perfekt för sport och arbete.
 • PU-skumknäskydd Effektnivå: 2 L+D Upixx 2484 Orange 1 par

  PU-skumknäskydd Effektnivå: 2 L+D Upixx 2484 Orange 1 par
  Observera, denna text är maskinöversatt.De ergonomiska knäskydd tillverkade av polyuretanskum, certifierat enligt EN 14404, ger optimalt skydd för att arbeta på trä, parkett och kork golv...
 • Knäskydd 540PP Orange en storlek

  Knäskydd 540PP Orange en storlek
  Knäskydd 540PP Orange one.size är designade för att erbjuda robust skydd och stöd för dina knän under aktiviteter som kräver extra omsorg. Med dess universella storlek och iögonfallande orange färg är de både praktiska och stiliga. Idealiska för sport och arbete där knäskydd är nödvändigt.
 • Goldblatt Knäskydd med Spänne-Clips

  Goldblatt Knäskydd med Spänne-Clips
  Goldblatt knäskydd med spänne-clips är designade för professionellt bruk. De har hållbara spänne-clips för en säker passform, erbjuder utmärkt skydd och bekvämlighet. Passar för olika arbetsmiljöer. Dessa knäskydd är idealiska för dem som kräver tillförlitligt skydd och komfort under långa arbetstimmar.

EN 14404 - Skydd för arbete i knästående ställning

EN 14404 är en skyddsklassning som används för arbetsknäskydd. I klassningen finns det 3 nivåer av skyddsklass och 4 olika typer.

Skyddsklass Användning
0 På helt plana ytor
1 Plana eller ojämna ytor. Penetrationsskydd på 100N.
2 Plana eller ojämna ytor. Penetrationsskydd på minst 250N.
Skyddstyp Utformning
1 Utanpåliggande skydd som fästes runt benen.
2 Vadderade skydd som fästs i knäfickor eller permanent påsydda utanpå byxorna.
3 Ej fastsatta på kroppen men som flyttas runt när användaren flyttar.
4 Med ytterligare funktion så som stöd för att ställa sig upp.

Knäskydd med kardborreband

Flera tillverkare av arbetsverktyg har också enkla knäskydd med elastiska kardborreband. Ett par såna utanpåliggande skydd kostar bara några hundralappar och kan användas av alla.

Skyddsplattor till arbetsbyxor med knäskydd

En del knäskyddsplattor är till för att stoppa ner i knäfickor på arbetsbyxor. Köper du såna är det viktigt att de passar i fickan och har rätt tjock- och storlek. Det bästa är att köpa de skydd som hör till byxmärket.