Luna bandsågar

MBH 225 är en kallbandsåg från Luna. BBS är en annan serie som finns i flera olika sågmodeller. Se bilder och priser hos utvalda återförsäljare till Lunas verktyg och maskiner.

Populärt inom Luna bandsågar

 • Kallbandsåg Luna Lbh 150

  Kallbandsåg Luna Lbh 150
  Kallbandsågen levereras komplett med motor (ip54), elektrisk kylvätskepump, bandsågsblad och instruktionsbok. Rullbanor finns som tillbehör. Inmatningsrullbanorna kan byggas ihop till längre längder.&hellip:
 • Kallbandsåg Luna Mbh 170

  Kallbandsåg Luna Mbh 170
  Sågbygeln kan snabbt inställas för gering som låses mekaniskt. Utrustad med manuellt skruvstycke med snabbinställning. Sågens sågblad styrs upp via hårdmetallplattor och kullager. Manuellt skruvstycke&hellip:
 • Kallbandsåg Luna/Femi ABS NB 120

  Kallbandsåg Luna/Femi ABS NB 120
  Koldbåndsav Luna/Femi ABS NB 120 är en kraftfull och effektiv såg utformad för precisionssågning i metall. Med sin robusta konstruktion och avancerade funktioner säkerställer den noggranna och rena snitt. Idealisk för professionellt bruk inom verkstäder och industri, erbjuder den hållbar prestanda och pålitlighet.
 • Kallbandsåg Lindahl & Nermark LBH 170

  Kallbandsåg Lindahl & Nermark LBH 170
  Optimera din kapning med precision och kraft med Kallbandsåg Lindahl &: Nermark LBH 170. Kvalitet och effektivitet i ett!

Fler produkter från Luna