Monitor arbetsskor

Med olika egenskaper och funktion kan Ymer, Båstad eller Snowman arbetsskor öka skydd och komfort på jobbet. Här hittar du Monitors skor för arbetare som behöver skydda sina fötter.

Populärt inom Monitor arbetsskor

 • Skyddskänga Monitor Snowman monitex

  Skyddskänga Monitor Snowman monitex
  Detaljer om Monitor Skyddskänga Snowman MonitexVinterfodrad skyddskänga med dragkedja.Komposittåhätta och mjukt spiktrampskydd utan metall.Ovandel: Läder med förstärkning av PU över tån.Monitex vattentätt membran.Foder: Thinsulate.Fotbädd: Urtagbar inläggssula, MoniGel dämpning i hälen.Slitsula: PU i två densiteter.Läst: Bred läst.Lämplig för bygg & tuffare arbeteÖverensstämmer med EN ISO 20345:2011. Kategori: S3, SRC-CI, HI, SRC.Varumärke: Monitor Typ: ArbetsskorStorlekar: 40-44
 • Toffel med hälrem Birka Vit Strl. 43 REASLUTSÅLJ

  Toffel med hälrem Birka Vit Strl. 43 REASLUTSÅLJ
  Tøffel med hælrem Birka Hvid Str. 43 RESTSALG är en bekväm och stilren toffel perfekt för hemmabruk. Denna modell kommer med en praktisk hälrem för ökad stabilitet och komfort. Tillverkad i högkvalitativt material, i storlek 43 och nu tillgänglig till ett reducerat pris! Passa på att fynda!
 • Säkerhetsstövel Ymer svart Strl. 46

  Säkerhetsstövel Ymer svart Strl. 46
  Sikkerhedstøffel Ymer, i elegant svart, storlek 46, erbjuder överlägsen skydd och komfort för fötterna. Designad för arbetsmiljöer där säkerhet är avgörande, denna robusta tåliga stövel har skyddståhätta, genomträngningsresistent sula och är tillverkad av slitstarka material, vilket garanterar långvarig användning och optimal fotvård på jobbet.
 • Säkerhetsstövel Ymer svart Stl. 45

  Säkerhetsstövel Ymer svart Stl. 45
  Sikkerhedstøffel Ymer i sort, størrelse 45, er designet til at tilbyde optimal beskyttelse og komfort på arbejdspladsen. Den robuste konstruktion sikrer langvarig holdbarhed, mens de sikkerhedsfunktioner, der er integreret, beskytter mod potentielle skader. Perfekt til industriarbejde, hvor sikkerheden er i højsædet.

Fler tips på Monitor arbetsskor

 • Gummistövel Monitor Clip grön Stl. 36

  Gummistövel Monitor Clip grön Stl. 36
  Gummistøvle Monitor Clip grøn är en hållbar och bekväm stövel perfekt för blöta dagar. Tillverkad i högkvalitativt material, garanterar den maximalt skydd mot vatten. Dess gröna färg och design erbjuder en stilfull look. Storlek 36. Idealisk för dem som söker både funktion och mode.
 • Gummistövel Monitor Clip grön Strl. 44

  Gummistövel Monitor Clip grön Strl. 44
  Gummistøvel Monitor Clip grön är en praktisk och hållbar stövel i storlek 44. Den har en modern design och är framställd för att ge maximal komfort under blöta och leriga förhållanden. Perfekt för vardagsäventyr, trädgårdsarbete eller långa promenader i naturen.
 • Gummistövel Monitorklämma grön Storlek 43

  Gummistövel Monitorklämma grön Storlek 43
  Gummistövel Monitor Clip i grönt, storlek 43, är ett högkvalitativt regnskydd för dina fötter. Perfekt för regniga dagar och våta miljöer. Dessa hållbara stövlar är designade för att ge både komfort och skydd, med en enkel men stilfull design som passar för alla tillfällen.
 • Skoborste dubbelsidig

  Skoborste dubbelsidig
  Skobørste dobbeltsidet är en mångsidig skovårdsprodukt. Den har två sidor med borst av olika hårdhet för effektiv rengöring och polering av skor. Den mjuka sidan avlägsnar damm och smuts försiktigt, medan den hårda borsten tar bort envisa fläckar. Perfekt för att hålla dina skor i toppskick.
 • Gummistövel Monitor Klipp Grön Strl. 48

  Gummistövel Monitor Klipp Grön Strl. 48
  Gummistövel Monitor Clip grönt Storlek 48 är en högkvalitativ, slitstark stövel perfekt för utomhusaktiviteter. Designad med en bekväm passform och gjord av hållbart material, garanterar dessa gröna gummistövlar att hålla dina fötter torra och bekväma oavsett väder. Idealisk för vandring, trädgårdsarbete eller våta dagar.
 • Gummistövel Monitor Clip grön Stl. 41

  Gummistövel Monitor Clip grön Stl. 41
  Gummistøvle Monitor Clip är en praktisk, grön gummistövel i storlek 41. Den är designad för att ge både komfort och skydd i våta och leriga miljöer. Stöveln är tillverkad med hållbara material och har en robust sula som garanterar bra grepp på hala ytor. Idealisk för utomhusaktiviteter och trädgårdsarbete.
 • Säkerhetsstövel Ymer svart Strl. 38

  Säkerhetsstövel Ymer svart Strl. 38
  Sikkerhedstøffel Ymer i sort, str. 38, er designet til at tilbyde optimal beskyttelse og komfort til dine fødder. Fremstillet med holdbart materiale, har disse sikkerhedssko en skridsikker sål og ståltå for maksimal sikkerhed på arbejdspladsen. Ideel til hårdtarbejdende professionelle, der kræver pålidelig fodbeskyttelse.
 • Säkerhetsstövel Ymer svart Strl. 41

  Säkerhetsstövel Ymer svart Strl. 41
  Sikkerhedstøffel Ymer i sort, storlek 41, kombinerar komfort med skydd. Utrustad med ståltåhätta och skridsäker sula för maximal säkerhet. Perfekt för arbetsplatser där säkerhet är prioriterat. Gjord av hållbart material som står emot tuffa arbetsförhållanden. En idealisk stövel för dig som värdesätter både säkerhet och stil.
 • Gummistövel Monitor Clip grön Strl. 45

  Gummistövel Monitor Clip grön Strl. 45
  Gummistövel Monitor Clip i grönt är en högkvalitativ vattentät sko designad för utomhusaktiviteter. Skon är tillverkad med slitstarkt material, erbjuder utmärkt grepp och komfort. Storlek 45 garanterar en bra passform för större fötter. Den perfekta produkten för dig som behöver pålitligt skydd mot väta.
 • Säkerhetsstövel Ymer svart Strl. 39

  Säkerhetsstövel Ymer svart Strl. 39
  Sikkerhedstøffel Ymer i sort, størrelse 39, er designet til at garantere optimal beskyttelse og komfort. Denne robuste tøffel er fremstillet med slidstærke materialer og har sikkerhedsfunktioner som ståltå og skridsikker sål, hvilket gør den ideel til arbejdspladser med høje sikkerhedskrav. Den perfekte kombination af stil og funktion.
 • Säkerhetsstövel Ymer svart Strl. 37

  Säkerhetsstövel Ymer svart Strl. 37
  Sikkerhedstøffel Ymer i sort str. 37 erbjuder optimalt skydd och komfort. Designad med slitstarka material och utrustad med skyddstekniker för att säkerställa din fotvälbefinnande på arbetsplatsen. Perfekt för dig som värderar säkerhet och stil. Idealisk för tuffa arbetsmiljöer där fotens säkerhet prioriteras.
 • Säkerhetsstövel Ymer svart Strl. 42

  Säkerhetsstövel Ymer svart Strl. 42
  Sikkerhedstøffel Ymer sort str. 42 är en robust och hållbar säkerhetssko designad för maximalt skydd och komfort. Den kombinerar avancerad teknik med högkvalitativa material, tillhandahåller stötskydd, skridsäker sula och är vattentät, vilket gör den idealisk för olika arbetsmiljöer. En perfekt balans mellan funktionalitet och stil.
 • Säkerhetsstövel Ymer svart Strl. 44

  Säkerhetsstövel Ymer svart Strl. 44
  Sikkerhedstøffel Ymer i sort er designet til at garantere optimal beskyttelse og komfort. Størrelse 44, disse støvler sikrer fodens sikkerhed med robuste materialer og en skridsikker sål. Ideel til arbejdspladser med høje krav til sikkerhed. En pålidelig følgesvend i krævende miljøer.
 • Säkerhetsstövel Ymer svart Stl. 47

  Säkerhetsstövel Ymer svart Stl. 47
  Sikkerhedstøffel Ymer sort i storlek 47 är en robust och komfortabel arbetsstövel designad för att skydda dina fötter på arbetsplatsen. Den har ståltåhätta, halkfritt sål och är tillverkad av slitstarka material för maximal hållbarhet och skydd. Idealisk för byggarbetare, hantverkare och andra i behov av pålitligt fotsskydd.
 • Säkerhetsstövel Ymer svart Storlek 40

  Säkerhetsstövel Ymer svart Storlek 40
  Sikkerhedstøflen Ymer i sort størrelse 40 kombinerer robusthed med komfort. Designet til at beskytte dine fødder under hårde arbejdsbetingelser, har den en stærk beskyttelses tåkappe og skridsikre såler. Ideel til byggepladser eller industrielle miljøer, garanterer den både sikkerhed og holdbarhed.
 • Säkerhetsstövel Ymer svart Stl. 36

  Säkerhetsstövel Ymer svart Stl. 36
  Sikkerhedstøffel Ymer sort str. 36 är en slitstark och bekväm säkerhetssko designad för att skydda fötterna i krävande arbetsmiljöer. Den svarta färgen ger en klassisk look samtidigt som skons ståltåhätta och genomträngningsskydd säkerställer högsta säkerhet. Perfekt för industri- och byggarbete där fotens säkerhet är prioriterad.
 • Gummistövel Monitor Klämma grön Storl. 47

  Gummistövel Monitor Klämma grön Storl. 47
  Gummistövel Monitor Clip i grönt, storlek 47, erbjuder utmärkt skydd och komfort för dina fötter i vått och lerigt väder. Dess hållbara material och design säkerställer optimal funktionalitet och långvarig användning. Perfekt för utomhusaktiviteter, trädgårdsarbete eller arbetsplatser med höga krav på skydd.
 • Skohorn i metall

  Skohorn i metall
  Skohornet i metall är ett oumbärligt tillbehör för att enkelt sätta på sig skor. Tillverkad av slitstarkt material, garanterar detta skohorn långvarig användning och bekvämlighet. Den släta ytan skyddar dina skor från skador, och den eleganta designen gör det till ett stilfullt tillägg i ditt hem.
 • Säkerhetsstövel Ymer svart Strl. 43

  Säkerhetsstövel Ymer svart Strl. 43
  Sikkerhedstøffel Ymer i sort, størrelse 43, er designet til at yde optimal beskyttelse og komfort på arbejdspladsen. Udstyret med ståltåkappe og skridsikker sål, sikrer den mod fald og stød. Denne holdbare og behagelige støvle er ideel for dem, der kræver pålidelig fodbeskyttelse i krævende miljøer.
 • Gummistövel Monitor Clip grön Stl. 40

  Gummistövel Monitor Clip grön Stl. 40
  Gummistøvle Monitor Clip är en högkvalitativ grön gummistövel i storlek 40. Denna stövel erbjuder enastående komfort och skydd mot väder och vind. Perfekt för utomhusaktiviteter, den är slitstark och håller dina fötter torra i alla situationer. Ett måste för den aktiva personen.
 • Säkerhetsstövel Ymer Svart Strl. 35

  Säkerhetsstövel Ymer Svart Strl. 35
  Sikkerhedstøffel Ymer i sort størrelse 35 er designet til at tilbyde optimal sikkerhed og komfort. Den robuste konstruktion sikrer maksimal beskyttelse, mens det åndbare materiale holder fødderne komfortable hele dagen. Ideel til arbejdspladser, der kræver ekstra fodbeskyttelse.